Delni Lunin mrk v torek, 16. 07. 2019 ob 23:30 uri


V torek, 16. 07. 2019 bo nastopil delni Lunin mrk. To bo zadnji Lunin mrk leta 2019. Ta delni mrk bo viden v Avstraliji, Afriki, Južni Ameriki, večini Evrope in Azije; v Severni Ameriki bo mrk viden le iz najjužnejših in vzhodnejših predelov.  


Astrologija tega Luninega mrka namiguje, da se lahko razkrije veliko temnih skrivnosti, še posebno tistih v povezavi s spolnimi zlorabami; to se je morda že začelo.  


Hkrati astrologija kaže, da bi ob podpori Božanske ženske energije tako razkritje lahko pripomoglo k dolgotrajnim spremembam za človeštvo.  Maksimalni mrk se bo zgodil ob 23:30 uri, takoj zatem bo nastopil točen trenutek polne Lune ob 23:38 uri, hkrati pa se Luna ne bo nahajala v nobenem znaku. Luna brez znaka je obdobje, ko Luna prehaja iz enega zodiakalnega znaka v naslednjega. To obdobje se konča, ko Luna vstopi v nov znak.  

Med prihajajočo Luno brez znaka 16. julija, bo Luna zapustila znamenje Kozoroga in vstopila v znamenje Vodnarja. 


Izvajanje meditacije med Luno brez znaka, najsi bo individualno ali pa v skupini, lahko okrepi učinek meditacije.  


Zato ob trenutku maksimalnega Luninega mrka v torek, 16. 07. 2019 ob 23:30 uri, predlagamo izvajanje meditacije Zlate Dobe z namenom manifestiranja popolnega Razkritja  na najboljši možni način ter z namenom sidranja čim več Svetlobe za stabilizacijo tranzicije naproti Dogodku.    Sledeča tabela prikazuje čas meditiranja za izbrane časovne pasove:

Čas
Časovni pas
mesto
Torek, 16. julij
11:30
HST
Honolulu
14:30
PDT
Los Angeles
15:30
MDT
Denver
16:30
CDT
Čikago
17:30
EDT
New York
18:30
BRT
Rio de Janeiro
21:30
UTC
Reykjavik
22:30
BST
London
23:30
CEST
Berlin
23:30
EET
Kairo
Sreda, 17. julij
00:30
MSK
Moskva
04:30
ICT
Bangkok
05:30
CST
Tajpej
06:30
JST
Tokio
07:30
AEST
Sydney
09:30
NZST
Auckland

Čas meditiranja v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj: 


Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku: 


Vodene zvočne meditacije Zlate Dobe so na spodnji povezavi sedaj na voljo v 17-ih jezikih: 


Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa Povzdignjenja1 planeta Zemlje in njenih prebivalcev. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2, ki se nato porazdeli in potuje do Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta svetloba vstopa skozi naše Galaktično Centralno Sonce3 in potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona4. Nato potuje skozi sirijska zvezdna vrata v zvezdi Sirij5zatem pa vstopi v naše Osončje in potuje skozi vsa bijta Luči našega Sončnega sistema in skozi vsa bitja planetu Zemlji, hkrati pa potuje tudi skozi vaše telo do središča Zemlje. 

4. Predstavljajte si še en steber briljantne bele Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje in potuje preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato ta steber potuje skozi sirijska zvezdna vrata v zvezdi Sirij, zatem potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona ter se poveže z našim Galaktičnim Centralnim Soncem ter Centralnimi Sonci vseh preostalih galaksij tega vesolja, na koncu pa prispe do Kozmičnega Centralnega Sonca. 

Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut. 

5. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN s plazemske ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Nato si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN s površja planeta očisti vso primarno anomalijo6.   

6. Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen očisti vse ljudi na površju Zemlje ter jih osvobodi vsega programiranja, nadzora in zatiranja.  Predstavljajte si, kako se iz človeštva odstrani vso negativno vedenje in programiranje s strani temnih sil ter kako se vsi vsadki, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, popolnoma raztopijo.  

7. Predstavljajte si, kako vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic, delavci in bojevniki Luči z vsega sveta harmonično sodelujejo za planetarno osvoboditev. 

8. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki bo zemlji in njenim prebivalcem ponovno vzpostavil Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. 

9. Predstavljajte si, kako se na planetu Zemlji manifestira Zlata Doba ter kako vsi ponovno navežejo stik s svojimi višjimi jazi in duhovnimi vodniki. 


V torek in sredo se bosta odvili tudi redni mesečni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti7 in zdravilnimi zvezdnimi žarki. 

Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:

Prvi dan: Torek, 16. 07. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Drugi dan: Sreda, 17. 07. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Meditacija ob polni Luni bo potekala v sredo, 17. 07. 2019 ob 16:45 uri. Meditacijo Miru za Sirijo bomo ta mesec preskočili zaradi prekrivanja z meditacijo Zlate Dobe ob delnem Luninem mrku.  

Podrobnejše informacije ob meditaciji ob polni Luni so na voljo tukaj: 

Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

4 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

5 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

6 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

7 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji