Preboj in druge meditacije na vsake 4 ure

Zadnja posodobitev: 16. 03. 2018 ob 01:22 uri.
Meditacijo za alarm je zamenjala meditacija Preboja, ki se jo bo izvajalo ob 4-urnih intervalih. 

Trenutno imamo eno meditacijo, ki jo lahko izvajamo na vsake 4 ure, to je: 
  • meditacija Preboja
Meditacija preboja

Zaradi večjih sprememb urnika dnevnih meditacij od 12. 03. 2018 dalje, bomo zamenjali meditacijo za alarm ob 4-urnih intervalih z meditacijo Preboja. 

Posledično bomo meditacijo Preboja do nadaljnjega izvajali ob sledečih časih:
  Spodaj so odštevalniki časa za vsakega izmed zgoraj nanizanih časov (časi v odštevalnikih sicer prikazujejo UTC čas, vendar se čas odšteva pravilno za vse časovne pasove. Časi v naslovnem tekstu so pretvorjeni za Slovenijo, o.p.):

Meditacija za Alarm ob 03:00 uri

Meditacija za Alarm ob 07:00 uri


Meditacija za Alarm ob 11:00 uri


Meditacija za Alarm ob 15:00 uri


Meditacija za Alarm ob 19:00 uri


Meditacija za Alarm ob 23:00 uri


Tu je povezava do našega dogodka na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/2068844060052744/

Vodene meditacije za meditacijo Preboja so na voljo na tej povezavi:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsNJa9QbIr4xoi6Qcgt5tVCI 

Silam Luči boste energetsko podporo nudili tudi, če boste meditacijo izvajali ob kateremkoli času boste to želeli..

Spodaj so navodila za meditacijo Preboja:
1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja, da se bosta Preboj Kompresije in Dogodek zgodila na najhitrejši, najbolj gladek in najboljši možni način.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako se Vijolični Plamen širi po vsem površju zemlje in sublunarnem prostoru ter pretvarja negativne energije. Predstavljajte si, kako se širi po vseh preostalih področjih pod nadzorom temnih sil in pomaga silam Luči osvoboditi in ozdraviti ta planet.

5. Predstavljajte si, kako se Beli Ogenj AN širi po vsem površju zemlje in sublunarnem prostoru ter pomaga silam Luči pri odstranjevanju in transmutaciji vseh preostalih negativnih plazemskih entitet, črvov, Yaldabaotha4, vseh negativnih orožij temnih sil, kot so bombe s toplet delci ter usmerjena energijska orožja, plazemska orožja in skalarna orožja ter vseh preostalih temnih sil in energij. Predstavljajte si, kako na Zemlji in v celotnem Stvarstvu ostane samo Svetloba.

6. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, zdravilna Božanska ženska energija zdravi vse ljudi sveta njihovih preteklih travm in prinaša mir, harmonijo, razumevanje, obilje in enotnost. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba po vsem svetu zdravi misli in srca vseh ljudi. Predstavljajte si, kako vsi delavci in bojevniki Luči kot tudi iskalci resnice enotno sodelujejo pri nastanku Nove Zemlje. Predstavljajte si, kako vsi Zemljani praznujejo in z veseljem sodelujejo pri ustvarjanju naše nove realnosti, kjer lahko vsi prejmejo to, kar potrebujejo in svobodno izberejo življenje, kakršnega si želijo.

7. Predstavljajte si, kako sile Luči prispejo k celotnemu Zemeljskemu površju in kako se odvije Dogodek, ki bo končno osvobodil planet Zemljo.


Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/03/meditacija-preboja-ob-4-urnih-intervalih.html


Komentarji