Sveže novice o meditaciji Budičnih stolpov


Od oktobra 2018 naprej izvajamo dnevno meditacijo za vzdrževanje Budičnih stolpov na sledečih lokacijah, kot so za to preko Cobre naprosile sile Luči.  KontinentDržavaMesto
AfrikaEgiptGiza
AzijaKitajskaPeking
AzijaKitajskaČengdu
AzijaTajvanTajpej
EvropaAnglijaLondon
EvropaFrancijaPariz
EvropaNemčijaMünchen
EvropaItalijaRim
EvropaSlovenijaLjubljana
Severna AmerikaZDA / KalifornijaLos Angeles
Severna AmerikaZDA / KalifornijaGora Shasta
Severna AmerikaZDA / Zvezno okrožje KolumbijaWashington
Severna AmerikaZDA / New YorkNew York


Sedaj bi radi v našo dnevno meditacijo Budičnih stolpov ob 16:30 uri vključili tudi sledeče lokacije v ZDA:
  • Laboratorij Cold Spring Harbor na Long Islandu
  • DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) v Virginiji
  • Letalska baza Peterson v Koloradu.
Pomembno je vedeti, da se na teh lokacijah nahajajo zadnje baze skupine Himera1


S tem, ko ustvarjamo Budične stolpe, lahko silam Luči pomagamo očistiti preostalo temo na površju planeta.  Pred meditacijo si lahko ogledate satelitske posnetke omenjenih lokacij, ki so na voljo na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov.html

Tu pa je povezava do vodenih meditacij, ki so na voljo v 14-ih jezikih:

https://goo.gl/Lp9g8G 

Navodila za oblikovanje/vzdrževanje vsakega Budičnega stolpa:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja,
Jaz sem Božanska Ljubezen,
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše2 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lokacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo.

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca3 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbrano lokacijo globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu, z planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja, Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.


Vodena meditacija v slovenščini:

Predlagani čas meditacije je 15 minut za vsako lokacijo.  

Kot je bilo omenjeno zgoraj, lahko meditirate za katerokoli izmed predlaganih lokacij. Dnevno lahko meditirate tudi za različne lokacije.


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 15:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 16:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 16:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji