Objave

Prikaz objav, dodanih na 2021

Meditacija za pošiljanje princa Filipa v Galaktično Centralno Sonce

Slika
Prince Filip je umrl 09. 04. 2021 v gradu Windsor v Združenem kraljestvu. https://www.bbc.co.uk/news/uk-11437314   Zato bomo izvajali meditacijo Budičnih stolpov in pošiljali Svetlobo in zaščito, da se njegovo dušo varno pospremi v roke sil Luči. Ko bo varno voden preko plazemske in eterične ravni, ga bodo odpeljali v Galaktično Centralno Sonce 1 . To nas bo pomaknilo naprej po najpozitivnejši časovnici Povzdignjenja 2  za planet Zemljo. To množično meditacijo bomo izvajali danes, 11. 04. 2021 ob 21:45 uri, nato pa še sledeče tri dni ob istem času. To meditacijo lahko izvajate tudi tako pogosto, kot želite. Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v izbranih časovnih pasovih: Čas Časovni pas Mesto 09:45 HST Honolulu 12:45 PDT Los Angeles 13:45 MDT Denver 14:45 CDT Čikago 15:45 EST New York 16:45 BRT Rio de Janeiro 19:45 UTC Reykjavik 20:45 BST London 21:45 CEST Ljubljana 21:45 EET Kairo 02:45 MSK Moskva naslednji dan 01:15 IST New De

Zakaj moramo uporabljati Rožo življenja v naših vsakodnevnih meditacijah?

Slika
Uvod "Rožo življenja" lahko najdemo v vseh osrednjih religijah tega sveta. Ta simbol je sestavljen iz več koncentričnih, enakih, prekrivajočih se krogov. Vsebuje vzorce ustvarjanja, kot so nastali iz "Velike Praznine". Vse je narejeno iz Stvarnikove misli. Številne duhovne in mistične geometrijske figure so bile izrisane iz vzorca Rože življenja, na primer sveto Drevo življenja v naukih kabale lahko vzamemo iz koncentričnih vzorcev znotraj šablone Rože življenja, Leonardo da Vinci pa je preučeval obliko Rože življenja in njene matematične lastnosti. Duhovni pomen Rože življenja Simbol Rože Življenja predstavlja harmonijo. Lahko uskladi resonančno polje naše okolice in zaradi višje frekvence se lahko počutimo lažje. Zanimivo je, da se po Evropi veliko starodavnih najdišč nahaja v vzorcu Rože življenja. Na spodnji sliki je na primer prikazano, da lahko premer prvega kroga določimo z risanjem črte od Orkneyja do Stonehengea. ©2007-2011 Andrew Monkman Vse pravic