Dnevna meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri – prosimo delite po spletu

*Prehod na zimski čas z dnem 29. 10. 2023, meditacija sedaj poteka vsak dan ob 16:30 uri. Točen čas meditacije si lahko ogledate tudi na strani Aktualne meditacije.

Budični stolp je trajen stolp Budičnega ognja, ki je povezan z planetarnim omrežjem. To je zelo uporabna tehnika za ustvarjanje svetlobnega vrtinca na določeni lokaciji, ki silam Luči pomaga pri osvoboditvi tega planeta.

http://soul1.org/buddhiccol.htm

http://zmagaluci.blogspot.com/2018/07/proces-planetarnega-povzdignjenja.html

Tak stolp se lahko oblikuje, ko je oseba prisotna na lokaciji ali pa na daljavo, ko se ga zmanifestira v skupinski meditaciji.

Prav tako se ga lahko oblikuje tako velikega, kot je to potrebno za pokritje določene lokacije, tudi celotnega mesta.Sile Luči naprošajo, da se Budične stolpe dnevno ohranja na sledečih 13. lokacijah: 
 • Pariz, Francija
 • München, Nemčija
 • London, Anglija
 • Ljubljana, Slovenija
 • Rim, Italija
 • Giza, Egipt
 • Los Angeles, Kalifornija, ZDA
 • Gora Shasta, Kalifornija, ZDA
 • New York, New York, ZDA
 • Washington DC, ZDA
 • Peking, Kitajska
 • Čengdu, Kitajska
 • Tajpej, Tajvan
Prosimo meditirajte za katerokoli izmed zgornjih lokacij, za katero ste vodeni.

To meditacijo bomo izvajali ob 17:30 uri. (*Prehod na zimski čas z dnem 29. 10. 2023, meditacija sedaj poteka vsak dan ob 16:30 uri. Točen čas meditacije si lahko ogledate tudi na strani Aktualne meditacije, o.p.) Prosimo delite to meditacijo naokoli in če želite, lahko povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo.

Tu je povezava do našega dogodka na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/506475500378144

Pred začetkom meditacije si lahko ogledate satelitske slike izbranih lokacij, ki se nahajajo na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov.html

Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih: 


Vodena zvočna meditacija v slovenščini:


Tu so navodila za oblikovanje/ohranjanje vsakega Budičnega stolpa:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:   

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja,
Jaz sem Božanska Ljubezen,
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše1 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.  

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lokacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo.

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbrano lokacijo globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.   

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu, z planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja, Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.  

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.

Predlagani čas meditacije je 15 minut za vsako lokacijo.  

Če želite, lahko ob oblikovanju Budičnega stolpa sledite tudi izvornim navodilom.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, lahko meditirate za katerokoli izmed predlaganih lokacij. Dnevno lahko meditirate tudi za različne lokacije.  Zmaga Luči!


Opombi prevajalke:

1 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji