Izkušnje uporabe protokola ''Ukaz 771'', viri in povratne informacije Plejadčanom

V objavi ''Glasba sfer'', ki jo je Cobra objavil 21. 07. 202, smo izvedeli, da so Plejadčani končno razvili protokol za čustveno zdravljenje. 


Če želite biti deležni plejadskega čustvenega zdravljenja, morate trikrat ponoviti ''Ukaz 771'' in plejadske medicinske ladje vam bodo asistirale s svojimi zdravilnimi žarki. Pomaga, da se uležete in prepustite procesu zdravljenja 20-30 minut.

Sledi zanimiva izkušnja človeka, ki je imel z uporabo tega protokola zelo pozitivne rezultate:

"Potem, ko je Cobra v svojem nedavnem intervjuju z dne 16.06.2020 poročal o razvoju protokola za zdravljenje čustvenega telesa, sem Plejadčane prosil in se ponudil kot "beta  preizkuševalec" tega protokola. Rezultat je bil zelo impresiven. V prvih sanjah ponoči sem videl nekaj ljudi, ki so me v preteklosti čustveno travmatizirali. Vabili so me, da nekam gremo, do ozkega prehoda med dvema stenama. Sprva je vodil naravnost, nato pa ostro zavil za 90 stopinj v desno. Ko so se stene končale, sem se znašel v sobi, kjer je bilo nekaj pomembnega. Mislim, da tako izgleda dostop do čustvenih travm v podzavesti, 90-stopinjski zavoj na desno nakazuje prehod v 4. dimenzijo, kjer se nahajajo čustva. Celoten postopek zdravljenja je trajal približno mesec dni, vendar predvidevam, da bo za vsakega čas trajanja drugačen. Med procesom je bilo nekaj čustvenih nestabilnosti, nihanj razpoloženja, čudnih ali tesnobnih sanj. To morate vedeti in brezskrbno iti skozi to, tako se travmatična čustva sprostijo iz podzavesti. Nekaj časa jih doživljamo, dokler ne minejo, s tem pa se bodo z njimi povezane čustvene telesne travme zacelile.

Zelo opazen rezultat zdravljenja je, da izginejo skoraj vse boleče reakcije na neprijetne dogodke ali neprijetne spomine. Travme v čustvenem telesu boleče reagirajo vsakič, ko doživimo dogodke ali spomine, podobne tistim, ki so povzročile te travme, četudi se zgodijo z drugimi ljudmi. To je velik problem, z njimi živimo vse življenje in veliko ljudi se na to navadi in niti ne razmišlja o tem in tako se to prelevi v normalno stanje. Vemo, da ljudje postanejo bolj ali manj negativni zaradi trpinčenja, še zlasti v otroštvu, toda zdravljenje te negativnosti je bilo doslej težko in počasno. Zdaj je ta proces možno znatno olajšati in pospešiti. Zase lahko rečem, da so prej prisotne boleče reakcije izginile, to je bilo prej nemogoče, z njimi sem sem dolgo spopadal. Ta novo stanje je pravi notranji mir, ki je bil prej skoraj nedosegljiv.  

Hvala Pleajdčani! 

Zmaga Luči!

Olegs Demidovs"


Podobno kot z Ukazon PB Zvezdni prah, smo to stran odprli zato, da lahko vsak posreduje povratne informacije Plejadčanom. Prosimo brez zadržkov posredujte povratne informacije v spodnjih komentarjih.

Če ste ustvarili kakršnekoli letake, slike ali videe za protokol Ukaz 771, nas lahko kontaktirate na welovemassmeditation@gmail.com in vaš material bomo dodali tej strani. 

Zmaga Luči!

 

Gifi

Angleški


Nemški


Italijanski


Japonski


Korejski


Nizozemski
Perzijski


Poljski


Portugalski


Romunski


Ruski


ŠvedskiPosterji

Angleški
Francoski


Madžarski


Italijanski


Romunski


Španski


Komentarji