Objave

Prikaz objav, dodanih na 2024

ČASOVNO OBČUTLJIVO! Meditacija za spremljanje Jacoba Rothschilda v Galaktično centralno Sonce

Slika
26. februarja 2024 je v starosti 87 let umrl Jacob Rothschild. https://www.theguardian.com/business/2024/feb/26/lord-jacob-rothschild-dies-87 Zato bomo izvajali meditacijo Budičnih stolpov in pošiljali Svetlobo in zaščito, da se njegovo dušo varno pospremi v roke sil Luči. Ko bo varno voden preko plazemske in eterične ravni, ga bodo odpeljali v Galaktično Centralno Sonce 1 . To nas bo pomaknilo naprej po najpozitivnejši časovnici Povzdignjenja 2  za planet Zemljo. To množično meditacijo bomo izvajali od 26. 02. 2024 ob 14:00 uri, nato pa naslednjih pet dni na vsake 4 ure. To meditacijo lahko izvajate tudi tako pogosto, kot želite. Tu je trenutni urnik intervalov za določene časovne pasove: dan prej dejanski dan naslednji dan Časovni pas Mesto #1 #2 #3 #4 #5 #6 HST Honolulu 15:00 19:00 23:00 03:00 07:00 11:00 PST Los Angeles 17:00 21:00 01:00 05:00 09:00 13:00 MST Denver 18:00 22:00 02:00 06:00 10:00 14:00 CST Čikago 19:00 23:00 03:00 07:00 11:00 15:00 EST New York 20:00 00:00 04:00 08:

Meditacija ob popolnem Sončevem mrku v ZDA v ponedeljek, 08. 04. 2024 ob 20:18 uri

Slika
Širite po spletu vsem v ZDA! Posredujte prijateljem, objavite na družbenih omrežjih, obveščajte ljudi, ki jih poznate, ki imajo veliko elektronskih kontaktov in pošljite ljudem z veliko sledilci!  Na prihodnost Združenih držav Amerike bosta najbolj vplivala dva dogodka v letu 2024 . Eden je popolni Sončev mrk v ponedeljek , 0 8. 04 . 2024 . Drugi so predsedniške volitve v torek , 0 5. 11. 2024 . Energija prihajajočega Sončevega mrka 8. aprila predstavlja priložnost za odločitev državljanov Združenih držav , s katero se lahko ljudje v Združenih državah odločijo , kakšna bo njihova prihodnost . Da bi izkoristili ta močan trenutek , bo v ponedeljek , 08. 04. 2024 ob 18:18 uri po UTC času (ob 20:18 uri v Sloveniji, o.p.) potekala 20-minutna sinhronizirana meditacija ob vrhuncu Sončevega mrka . Namen te meditacije je obnoviti ustavo Združenih držav Amerike , kot so jo napisali in predvideli ustanovni očetje ter