Skupinsko odstranjevanje vsadkov

Dragi bralci,

predstavniki skupin delavcev Luči iz Francije in Madžarske so organizirali redne seanse skupinskega odstranjevanja vsadkov. Te seanse bodo potekale na vsaka dva tedna ob 20:00 uri po UTC času (ob 21:00 uri v Sloveniji, o.p.). 

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/seansa-skupinskega-odstranjevanja.html

Ob tej uri lahko obiščete sledeče povezave in se pridružite predvajanju v živo.

https://www.youtube.com/channel/UCv1wi2ahjzfkBDjGNkD7Oag 

https://www.youtube.com/channel/UC_Bi0PTuGgOAxljcwqC8cWQ

Pretočno predvajanje v živo bo potekalo v angleščini, za vse tiste, ki vam angleščina predstavlja oviro, pa so tu na voljo prevedene prosojnice (v poševni pisavi so navedena dodatna pojasnila avtorjev, ki jih bodo tudi povedali v živo).

Uspešno odstranjevanje vsadkov vam želi ekipa SIPFCTEAM!


Pomembno je vedeti, da z enkratnim izvajanjem tega protokola/vizualizacije, vsadkov ne bomo odstranili, vendar bomo z rednim izvajanjem močno podpirali trenutne operacije sil Luči, katerih cilj je trajna odstranitev teh vsadkov.

Plazemski vsadki so bili prvič vstavljeni v populacijo človeštva na površju planeta pred 26.000 leti. Vsakič, preden je bil posameznik inkarniran, so mu ponovno vstavili vsadke. Na ta način je bila populacija na površju planeta v amneziji skozi celoten cikel 26.000-ih let.

Dva vsadka se nahajata v predelu čelnega režnja (vsak je nameščen znotraj glave tik nad vsako obrvjo). To se imenuje tudi programiranje z vertikalnimi vsadki, ki ločuje identifikacijo osebnosti od prisotnosti JAZ SEM.

Vsadek v sončnem pletežu, ki se nahaja približno 4 centimetre (širine dveh prstov) nad popkom. To se imenuje tudi programiranje z horizontalnimi vsadki, ki ustvarja razkol pri zaznavanju spolne energije pri ženskah in moških.

Po navedbah Cobre so Arhonti manipulirali s človeško seksualno energijo vse od poznega atlantidskega obdobja in skušali napraviti kolikor razdvojenosti so le lahko. To so dosegli z vstavljanjem različnih vsadkov ženskam in moškim, kar je povzročilo psihološki razdvoj med ženskimi in moškimi osebnostmi. Ta primarni odcep iz časov Atlantide je glavni razlog za napačno razumevanje razmerij med moškimi in ženskami.

Ženskam so vsadili posebne vsadke, ki so ohranili neprekinjeno povezavo z njihovimi dušami dvojčicami1, toda vsadki so zadušili spolne odnose z vsemi ostalimi moškimi. To je ženske sprogramiralo v monogamijo, ko ženske projicirajo svojo dušo dvojčico na svojega trenutnega partnerja.

Moškim so vsadili posebne vsadke, ki so blokirali njihove povezave z njihovimi dušami dvojčicami, toda vsadki so dovolili spolne odnose z vsemi ostalimi ženskami. To je moške sprogramiralo v poligamijo, ko moški zanikajo obstoj svoje duše dvojčice in se ji izogibajo tako, da so z veliko ženskami.

Ženskam in moškim so še dodatno vsadili vsadek, ki ločuje seksualno energijo od srčne energije. Oboji so prejeli diametralno nasprotne vsadke, kar je zagotovilo maksimalen razdvoj in konflikt.

Ženskam so vsadili program, ki dovoljuje samo ljubezen brez spolnosti. Samo v posebnih okoliščinah, ko so izpolnjeni številni pogoji, se bo ženska počutila dovolj varno, da se njena seksualna energija zlije z njeno ljubeznijo.

Moškim so vsadili program, ki dovoljuje samo spolnost brez ljubezni. Samo v posebnih okoliščinah, ko so izpolnjeni številni pogoji, se bo moški počutil dovolj varnega, da se njegova energija ljubezni zlije z njegovim spolnim nagonom.  

Vsadke so vzdrževale implantacijske postaje pod površjem planeta in po celotnem Osončju ter jih polnile s svežo nepravilno plazmo iz medplanetarnega in medzvezdnega prostora.

Vsadek je plazemska črna luknja s približnim premerom elektrona (10-17 metra). Vrti se v močnem magnetnem polju, kar povzroči antigravitacijski učinek na plazmo.

Mreža vsadkov v plazemskih energijskih telesih človeštva na površju planeta je najgloblja luknja kolektivne podzavesti in osnova za vrtinec kopičenja planetarne plazemske anomalije.

Vsadki v čelnih režnjih ogrožajo odločanje in človeka ločujejo od Izvora.

Vsadki v plazilskem delu možganov ohranjajo osebo zaklenjeno v strahu za preživetje in tako je dovzetna, da postane suženjski delavec centralnega bančnega sistema.

Svetloba, ki prihaja iz Galaktičnega Centralnega Sonca, raztaplja vsadke. Kamni Čintamani služijo kot goriščne leče za to svetlobo in olajšajo postopek raztapljanja plazme. Vsadki nad popkom ločujejo nebesa od Zemlje, moške od žensk, čustva od uma in ljubezen od spolnosti; razdrobijo osebnost in blokirajo pretok življenjske sile kundalini.
Konec diaprojekcije

Komentarji