Meditacija s Kozmično Centralno Raso vsak dan ob 16:45 uri [POSODOBITEV 30. 10. 2022]

*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 30. 10. 2022 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA OB 16:45 URI.

Kozmična Centralna Rasa je najnaprednejša rasa, ki se je razvila v bližini Kozmičnega Centralnega Sonca1.

Veliko Centralno Sonce je Vir in Središče vse obsegajoče prisotnosti Velikega ''JAZ SEM''. To je točka integracije Kozmosa Duha/Materije ter Osrednja Koncentracija Zavesti Boga in sproščanja Svetlobe, Življenja in Ljubezni po vsem stvarstvu. To je Jedro, Središče Srca ali Jedro Kozmosa iz Belega Ognja. (Božja Zvezda Sirij je Fokus Velikega Centralnega Sonca v našem sektorju galaksije.)


Kot je poročal Cobra, je velik uspeh naše meditacije Vrnitve Svetlobe 21. 01. 2019 ustvaril usklajen signal zavesti po vsem vesolju, kar je pritegnilo pozornost Kozmične Centralne Rase. Ta rasa se je začela osredotočati na planet Zemljo in njeno osvoboditev, saj je sedaj na površju planeta prisotne dovolj zavesti, ki sploh omogoča sodelovanje s tako naprednimi bitji.

Bitja Kozmične Centralne Rase navezujejo stike z najnaprednejšimi člani populacije na površju planeta med njihovimi meditacijami, v sanjah in preko vizij. Ta bitja sedaj tudi prihajajo v naš Sončni sistem ter sodelujejo s Silami Luči preko Jupiter Komande, Aštar Komande, atlantidske Komande, plejadske, sirijske in adromedske flote, Odporniškega Gibanja, pozitivnih frakcij Agarte ter določenih posebnih sil, imenovanih SURFACOM.

Simbol Kozmičnega Centralnega Sonca

Cobra je objavil sledečo meditacijo za pomoč pri povezovanju in sodelovanju s Kozmično Centralno raso. Predlagamo, da se to meditacijo vključi v naš dnevni urnik meditacij ob 16:45 uri. Prosimo brez zadržkov se pridružite tej meditaciji. To meditacijo lahko tekom dneva izvajate tudi kolikorkrat le lahko.  
Čas izvajanja meditacije v vašem lokalnem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi: 


Za to dnevno meditacijo je tu dogodek na Facebooku: 


Tu so navodila te meditacije: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za planetarno osvoboditev.

3. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega Centralnega Sonca izhajajo bitja Kozmične Centralne Rase, ki se nato razkropijo preko Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta bitja vstopajo skozi naše Galaktično Centralno Sonce2, ter potujejo skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona3 ter nato skozi sirijska4 zvezdna vrata, zatem pa vstopijo v naše Osončje in se po vsem našem Sončnem sistemu pozicionirajo v vzorcu mandale rože življenja ter se povežejo z vsemi silami Luči, ki se nahajajo nad, pod in na površju planeta Zemlje.  

4. Predstavljajte si, kako bitja Kozmične Centralne Rase pretvorijo vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.   

Povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih bo objavljena tukaj, ko bodo na voljo.   

Za pomoč pri krepitvi povezave s Kozmičnim Centralnim Soncem, si lahko pri ostalih meditacijah pred vizualizacijo  izžarevanja stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca predstavljate tudi izžarevanje stebra Svetlobe iz Kozmičnega centralnega sonca. 


Vodena meditacija v slovenščini:Tu je nekaj posterjev za meditacijo s Kozmično Centralno Raso, ki jih lahko brez zadržkov delite po družbenih omrežjih:Zmaga Luči!
Opombe prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

4 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji