Objave

Prikaz objav, dodanih na avgust, 2019

Nujno! Dnevna meditacija za razpuščanje orkana Dorian na vsake 4 ure

Slika
Orkan Dorian je aktiven tropski ciklon, ki grozi Bahamom in jugovzhodnim ZDA. Četrta poimenovana nevihta in drugi orkan atlantske sezone 2019, Dorian, je nastal iz tropske depresije dne 24. 08. 2019, ki se je razvila v orkan 1. stopnje v popoldanskih urah dne 28. 08. 2019. Od 26. do 28. avgusta je nevihta dosegla karibske narode in ozemlja, ki sta jih leta 2017 prizadela orkana Irma in Maria. Uničujoči vetrovi so v glavnem prizadeli deviške otoke, kjer so sunki vetra dosegli 179 km/h. https://en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Dorian Satelitska slika prikazuje orkan Dorian nekaj po 11:00 uri po lokalnem času. Vir https://edition.cnn.com/2019/08/29/us/dorian-forecast-thursday-wxc/index.html Orkan Dorian se je v noči s četrtka na petek okrepil v kategorijo 2. stopnje. V nacionalnem inštitutu so dejali, da se pričakuje, da se bo v petek okrepil do 3. stopnje in ostal vsaj toliko močan, ko bo dosegel kopno ZDA.   https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian

Sveže novice o meditacijah in uradni zagon bloga Radi Imamo Prvi Stik

Slika
Tu so sveže novice o sledečih temah:  Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: Požari v Angoli, Vzhodnem Kongu in Indoneziji  Globalna meditacija za amazonski pragozd v četrtek, 29. 08. 2019 ob 23:00 uri, ki jo je organiziral Simon Parkes Obstoječe osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: Konflikt med Indijo in Pakistanom v zvezi s Kašmirjem Opomnik za meditacijo ob prazni Luni v petek, 30. 08. 2019 ob 16:45 uri Meditacija ALL 1 UNION v nedeljo, 01. 09. 2019 ob 15:00 uri   Uradni zagon bloga Radi Imamo Prvi Stik  Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: Požari v Angoli, Vzhodnem Kongu in Indoneziji Zadnjih nekaj tednov po svetu divjajo požari. V meditacijo za nujne primere smo predlagali vključiti požare v Grčiji, Sibiriji, na španskih Kanarskih otokih in v amazonskem pragozdu.  https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/sveze-novice-v-okviru-meditacije-za.html https

Dnevna meditacija Rože Življenja [Posodobljeno 01. 04. 2021]

Slika
POSODOBITEV 01. 04. 2021: Temne sile še vedno nadzorujejo energetsko omrežje na planetarnem površju s pomočjo vojn in klanjem živali: https://agnvegglobal.blogspot.com/2021/03/ley-lines-and-loosh.html Da bi pomagali povrniti energetsko omrežje nazaj v roke sil Luči, je še vedno potrebno redno izvajati meditacijo Rože Življenja na vsake 4 ure in izvajali jo bomo vse do Dogodka: 02:00 uri, 06:00 uri, 10:00 uri, 14:00 uri, 18:00 uri, ter ob 22:00 uri. https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html Sledeča tabela prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih: prejšnji dan dejanski dan naslednji dan  Časovni pas Mesto #1 #2 #3 #4 #5 #6 HST Honolulu 14:00 18:00 22:00 02:0 06:00 10:00 PDT Los Angeles 17:00 21:00 01:00 05:00 09:00 13:00 MDT Denver 18:00 22:00 02:00 06:00 10:00 14:00 CDT Čikago 19:00 23:00 03:00 07:00 11:00 15:00 EDT New York 20:00 00:00 04:00 08:00 12:00 16:00 BRT Rio de Janeiro 21:00 01:00 05:00 09:00 13:00 17:00 UTC