Blagoslovi Al Nilama

*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 27. 10. 2019 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA OB 16:45 URI.


V 4-mesečnem obdobju med letošnjim aprilom in julijem, smo imeli večjo kampanjo Budičnih stolpov, v katerih smo vzpostavljali Budične stolpe nad člani družin Črnih Rodbin.  


Prejšnji mesec smo prav tako imeli kratko meditacijsko kampanjo, med katero so se osredotočili na nekatere izmed najnevarnejših zlorabnikov otrok ali pedofilov na planetu.


Cilj teh meditacij je nevtralizacija dejanj teh ljudi proti energiji Boginje ter očiščenje teme in primarne anomalije1, ki so jo privabili s svojimi dejanji.  


Pomembno je vedeti, da se veliko zlorab otrok izvaja na privatnih zemljiščih, ki pripadajo tem družinam, še posebno na tistih, ki javnosti niso dostopna.

To se nanaša na programiranja nadzorovanja misli, ki se odvijajo v vojaških bazah in na ostalih lokacijah, ki javnosti prav tako niso dostopna.  


Za nevtralizacijo temne energije in primarne anomalije na teh lokacijah, bomo organizirali še eno meditacijsko kampanjo za vzpostavitev Budičnih stolpov na vsaki lokacij, ki so nanizane na sledeči strani:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/blagoslovi-al-nilama.html

Tako kot prejšnja meditacijska kampanja Budičnih stolpov, je tudi ta časovno občutljiva in sicer se bo začela v četrtek, 15. 08. 2019 in se končala v petek, 17. 01. 2020. V prihodnosti se lahko doda še več lokacij, v tem primeru se bo objavilo tudi dodatno objavo.

Ta meditacija bo potekala vsak dan ob 17:45 uri. (*POSODOBITEV: Prehod na zimski čas z dnem 27. 10. 2019 - sedaj meditacija poteka ob 16:45 uri.)

Če boste tako želeli, boste lahko po preteku omenjenega obdobja še vedno vzdrževali Budične stolpe na katerikoli izmed naštetih lokacij.

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/496323941178524

Tu so navodila za to meditacijo Budičnih stolpov:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. To nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja,
Jaz sem Božanska Ljubezen,
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše2 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lookacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo.

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca3 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbrano lokacijo, globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu. Predstavljajte si, kako je povezan s planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter kako je povezan z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja. Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom preko peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.


Tu je povezava do vodenih meditacij, ki so na voljo v 14-ih jezikih:

https://goo.gl/Lp9g8G

V slovenščini:


Zelo pomembno je, da se pred meditacijo Budičnih stolpov nad temi lokacijami zaščitite. Če želite, lahko uporabite sledečo tehniko zaščite:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

Tu je povezava do vodenih meditacij protokola zaščite v različnih jezikih:

http://bit.ly/2KxSHQw


V slovernščini:


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji