NUJNO! Meditacija za mir v Hongkongu vsak dan ob 15:30 uri

*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 27. 10. 2019 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA OB 14:30 URI.

V Hongkongu so je od letošnjega junija odvilo veliko protestov proti kontroverznemu predlogu zakona o izročanju osumljencev kaznivih dejanj Kitajski. Večina protestov je bilo mirnih in hongkonška vlada je predlog zakona po velikem  protestu, ki se je zgodil 15. junija, zamrznila. Vendar se protesti nadaljujejo in protestniki zahtevajo še več od hongkonške vlade, med drugim tudi preiskavo glede uporabe sile s strani policije nad določenimi protestniki. Sedaj, ko protesti trajajo že več kot deset tednov, se pojavlja več nasilnih izbruhov, protesti pa se širijo po mestu. 

Nekateri protestniki so bili resneje poškodovani.

https://www.scmp.com/news/hong-kong/politics/article/3022386/protesters-call-mass-hong-kong-airport-demonstration-after

Obstaja tudi možnost, da se bo vmešala kitajska vojska in ustavila proteste s silo ter tako še nadalje destabilizirala situacijo v Hongkongu.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-china-begins-military-invasion-of-hong-kong 

Kot je prosil Cobra, bomo organizirali dnevno meditacijo ob 15:30 uri, zato da lahko pride do mirnih rešitev ter da se situacija umiri. (*POSODOBITEV: Prehod na zimski čas z dnem 27. 10. 2019 - sedaj meditacija poteka ob 14:30 uri.)

Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/936601926677008

Za to meditacijo pa je tu povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:

http://bit.ly/2YhMNJ1

V slovenščini:V navodilih meditacije lahko v korakih 2 in 5 besedo ''Iran'' zamenjate z ''Hongkongom'', prav tako lahko v korakih 4 in 5 zamenjate frazo ''iranski konflikt'' z ''hongkonškim konfliktom''.

Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.  

2. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja situaciji v Hongkongu. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1, ki se nato spusti do vašega telesa. 

4. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi, ki so del hongkonškega konflikta ter jih uravnoveša in situaciji prinaša mir. Prepustite tej Svetlobi, da potuje naprej in zdravi vse preostale svetovne konflikte.  

5. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost) da usmeri energije miru in harmonije vsem nerazrešenim situacijam v zvezi z hongkonškim konfliktom ter vsem vpletenim ljudem, ki so del tega konflikta. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale svetovne konflikte. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in nato skozi vaše roke v situacijo v Hongkongu.

Boginja hoče mir in mir bo.


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opomba prevajalke:


1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji