Meditacija Rože Življenja med odprtjem portala Levjih vrat

Vsako leto okoli osmega dne osmega meseca (8. avgust) nastopi kozmična poravnava po imenu ''Portal Levjih vrat'' ali ''Levji Prehod''. Med tem obdobjem pride do povečanega toka kozmičnih energij med fizičnim in duhovnim kraljestvom. 

Letos se bo portal Levjih vrat odprl med 26. 07. 2019 in 12. 08. 2019, višek energije pa bomo občutili 08. 08. 2019.  

https://foreverconscious.com/the-lionsgate-portal-2019Med tem obdobjem oziroma še posebej 8. avgusta, lahko izvajate meditacijo Rože Življenja, opisane na spodnji povezavi. To lahko pomaga manifestirati planetarno osvoboditev in prebuditev človeštva na najboljši možni način.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/sveze-novice-o-meditacijah.html

Tu je povezava do vodenih meditacij za meditacijo Rože Življenja: 

http://bit.ly/2SZD44W 

V slovenščini:


Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si to Svetlobo kot vrtinec, ki se spiralno spušča navzdol in čisti vaše energijsko polje.

3. Sedaj navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za stabilizacijo tranzicije na Zemlji in manifestacijo najbolj pozitivne časovnice Povzdignjenja za človeštvo. 

4. Okoli Zemlje si predstavljajte zlato sfero Rože Življenja. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja pomaga pri procesu planetarnega osvobajanja in odstranjuje vso temo s površja planeta. Nato si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja prečiščuje energetske silnice in vrtince znotraj planetarnega Svetlobnega omrežja.  

5. Predstavljajte si, kako Roža Življenja ustvari harmonijo, zaščito in mir za človeštvo in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo. 

6. Sedaj si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja obdaja Zemljo in dviguje vibracijo celotnega planeta. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja manifestira harmonijo in najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja za človeštvo.

Če ste tako vodeni, lahko ob koncu meditacije tudi izrečete sledečo mantro, na glas ali pa potihem:

"V imenu častitljive in mogočne prisotnosti JAZ SEM, izjavljam in poveljujem, da se proces planetarnega osvobajanja nadaljuje na pozitiven, harmoničen in miren način za planet, človeštvo in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo.

Tako naj bo in tako je."Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji