Nujno! Dnevna meditacija za razpuščanje orkana Dorian na vsake 4 ure

Orkan Dorian je aktiven tropski ciklon, ki grozi Bahamom in jugovzhodnim ZDA. Četrta poimenovana nevihta in drugi orkan atlantske sezone 2019, Dorian, je nastal iz tropske depresije dne 24. 08. 2019, ki se je razvila v orkan 1. stopnje v popoldanskih urah dne 28. 08. 2019.

Od 26. do 28. avgusta je nevihta dosegla karibske narode in ozemlja, ki sta jih leta 2017 prizadela orkana Irma in Maria. Uničujoči vetrovi so v glavnem prizadeli deviške otoke, kjer so sunki vetra dosegli 179 km/h.A satellite image shows Hurricane Dorian shortly after 11 a.m. ET Thursday.
Satelitska slika prikazuje orkan Dorian nekaj po 11:00 uri po lokalnem času. VirOrkan Dorian se je v noči s četrtka na petek okrepil v kategorijo 2. stopnje. V nacionalnem inštitutu so dejali, da se pričakuje, da se bo v petek okrepil do 3. stopnje in ostal vsaj toliko močan, ko bo dosegel kopno ZDA.  

https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/

Pri 169 km/h je orkan Dorian najmočnejša nevihta atlantske sezone orkanov do sedaj. Po navedbah meteorologa Brandona Millerja iz medijske hiše CNN, bo ta orkan, če bo po napovedih v ponedeljek dosegel kopno kot nevihta 4. stopnje, najmočnejši orkan, ki je prizadel vzhodno obalo Floride po orkanu Andrew leta 1992.  

https://edition.cnn.com/2019/08/29/us/dorian-forecast-thursday-wxc/index.html

Center za orkane je sporočil, da se je ob njegovi poti v smeri severozahod s hitrostjo 19 km/h ob 08:00 uri po EDT času dne 30. 08. 2019, središče orkana Dorian nahajalo 410 km v smeri vzhod-severovzhod od jugovzhodnih Bahamov ter okoli 812 km vzhodno od severozahodnih Bahamov. Veter je pihal s hitrostjo 177 km/h.

https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/


dorian-map-20190830-1400.jpg
Napovedana pot orkana Dorian ob 08:00 uri po EDT času v petek, 30. 08. 2019. Vir

Vsa floridska okrožja so v stanju pripravljenosti, saj se država pripravlja na kar izgleda najmočnejši orkan, ki bo dosegel vzhodno obalo v zadnjih skoraj treh desetletjih.   

To bo tudi četrto leto zapovrstjo, ko je orkan kakršnekoli kategorije zadel Florido; največ let zapovrstjo od 1940-ih let naprej.


Napovedujejo, da bo Dorian v najbolj zgodnjem primeru dosegel kopno zgodnjega ponedeljkovega večera, v najbolj poznem primeru, pa na torkovo jutro. Najverjetneje bo dosegel osrednjo Florido, čeprav je večja verjetnost, do se bo nahajal južneje.   

Po napovedih nacionalne meteorološke službe bo Dorian povzročil smrtno nevaren dvig morske gladine, uničujoče orkanske vetrove in obsežno deževje.

Bahamska vlada je izdala spremljanje orkana za severozahodni predel verige bahamskih otokov.

https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/

Zato predlagamo meditacijo za razpuščanje orkana Dorian na vsake 4 ure, dokler se le-ta popolnoma ne razblini. Intervali so sledeči: 

ob 00:30, 04:30, 8:30, 12:30, 16:30 in 20:30 uri. 

Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite. 

Opomba: interval ob 16:30 uri se prekriva z dnevno meditacijo z Boginjo, zato se, če tako želite, pridružite katerikoli izmed obeh meditacij ob tej uri. 

Tu je sledilnik orkana Dorian:

https://www.cyclocane.com/dorian-storm-tracker/

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/896758557354950/

Tu so navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja orkana Dorian.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata svetloba razpušča orkan Dorian ter ga napravlja neškodljivega. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana. Predstavljajte si, kako se ta situacija razreši na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''orkan Dorian''.

Starejša vodena meditacija v slovenščini:


Če ste tako vodeni, lahko ta vremenski pojav vključite tudi v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 16:00 uri.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


Zmaga Luči!


-----------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji