Objave

Prikaz objav, dodanih na september, 2020

Opomnik za meditacijo Rože Življenja 29. 09. 2020 ter meditaciji ob polni Luni in seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki 30. septembra in 1. oktobra

Slika
Tu je opomnik za meditacijo Rože Življenja ob kvadratu 1 Marsa in Saturna dne 29. 09. 2020 ob 23:49 uri ter seansi zdravljenja na daljavo in meditaciji ob polni Luni, vključno z meditacijo Miru za Sirijo, ki se bodo odvile 30. 09. 2020. in 01. 10. 2020. Meditacija Rože Življenja dne 29. 09. 2020 ob 23:39 uri Kot je navedel Cobra, je v ozadju dogajanj prišlo do nekaj drastičnih vojaških eskalacij in sedaj poteka totalna vojna med Galaktično konfederacijo in drakonsko floto ter totalna vojna med Odporniškim Gibanjem in iluminatskim odcepljenim kompleksom  (v nadaljevanju IBC – ang. Illuminati breakaway complex, o.p.)  v podzemnih bazah. O operacijah na površju planeta se ne more povedati ničesar, saj je vse še vedno zaupno.  https://zmagaluci.blogspot.com/2020/09/kratko-sporocilo-populaciji-na-povrsju_23.html Ta konflikt bo imel dva vrhunca, zato Sile Luči naprošajo vse, ki so tako vodeni, da se ob teh dveh trenutkih pridružijo meditaciji Rože Življenja, zato da se to nasilje mi

Meditacija Rože Življenja dne 29. 09. 2020 ob 23:49 uri

Slika
Kot je navedel Cobra, je v ozadju dogajanj prišlo do nekaj drastičnih vojaških eskalacij in sedaj poteka totalna vojna med Galaktično konfederacijo in drakonsko floto ter totalna vojna med Odporniškim Gibanjem in iluminatskim odcepljenim kompleksom (v nadaljevanju IBC – ang. Illuminati breakaway complex, o.p.) v podzemnih bazah. O operacijah na površju planeta se ne more povedati ničesar, saj je vse še vedno zaupno.  https://zmagaluci.blogspot.com/2020/09/kratko-sporocilo-populaciji-na-povrsju_23.html Ta konflikt bo imel dva vrhunca, zato Sile Luči naprošajo vse, ki so tako vodeni, da se ob teh dveh trenutkih pridružijo meditaciji Rože Življenja, zato da se to nasilje minimalizira in da se v to situacijo privede več miru.  Prvi vrhunec tega konflikta se bo zgodil ob kvadratu 1 Marsa in Saturna dne 29. 09. 2020 ob 23:49 uri. https://www.facebook.com/events/343833496667919 Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije Rože Življenja v določenih časovnih pasovih: Čas Časovni pas M

Meditacija za nevtralizacijo zrežiranega drugega vala zapiranja območij, vsak dan ob 23:30 uri

Slika
*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 25. 10. 2020 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA VSAK DAN OB  22:30 URI. Ob konjunkciji Saturna in Hariklo 1 dne 21. 09. 2020 smo organizirali meditacijo za nevtralizacijo načrta kriminalne kanale 2 za izpeljavo drugega vala zapiranja območij. https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-proti-zreziranemu-drugemu.html Sedaj so na sile Luči prosile, naj izvajamo to meditacijo vsak dan. Zato bomo meditacijo za nevtralizacijo zrežiranega drugega vala zapiranja območij izvajali vsak dan ob 23:30 uri. Če ste tako vodeni, lahko meditacijo izvajate tudi kolikor pogostokrat le želite ob kateremkoli drugem delu dneva. Ta tabela prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih:  Čas Časovni pas Mesto 11:30 HST Honolulu 14:30 PDT Los Angeles 15:30 MDT Denver 16:30 CDT Čikago 17:30 EDT New York 18:30 BRT Rio de Janeiro 21:30 UTC Reykjavik 22:30 BST London 23:30 CEST Ljubljana 23:30 EET Kairo naslednji dan 00:30 MSK Moskva 03:00 IST New