Objave

Nujna meditacija za mir med Rusijo in Natom na vsake 4 ure [Posodobljeno 28. 09. 2022]

Slika
Posodobitev z dne 23. 09. 2022: Situacija med Rusijo in Natom se zaostruje. Rusija je razglasila delno mobilizacijo: https://www.zerohedge.com/geopolitical/mobilization-begins-scenes-around-russia-what-are-we-going Referendum v vzhodnih predelih Ukrajine za priključitev k Rusiji bo potekal med 23. in 27. 09. 2022: https://euroweeklynews.com/2022/09/20/luhansk-peoples-republic-immediate-referendum-russian-federation/ https://tass.com/politics/1511039   To pripravlja prostor za možnost vojaške eskalacije v Ukrajini in tudi v regijah okoli te države. Da bi pomagali razrešiti napetost, Sile Luči prosijo, da se čim več ljudi pridruži naši meditaciji za mir med Rusijo in Natom, ki bo potekala v sredo, 28. 09. 2022 ob 19:17 uri. Čas Časovni pas Mesto sreda, 28. 09. 2022 07:17 HST Honolulu 10:17 PDT Los Angeles 11:17 MDT Denver 12:17 CDT Čikago 13:17 EDT New York 14:17 BRT Rio de Janeiro 17:17 UTC Reykjavik 18:17 GMT London 19:17 CEST Ljubljana 19:17 EET Kairo 20:17 MSK Moskva 22:47 IST

Opomnik za meditaciji ob polni Luni in mednarodne seanse zdravljenj na daljavo med 09. in 11. 10. 2022

Slika
Tu je opomnik za seanse zdravljenj na daljavo in meditacijo ob polni Luni, ki se bodo odvile med 09. in 11. oktobrom 2022 ter za mesečno meditacijo Božanske intervencije 09. oktobra 2022 ob 22:54 uri. Mesečne mednarodne seanse zdravljenj na daljavo z Mojstri Modrosti 1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki Ob vsaki polni Luni Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter uradna japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo organizirata seanse zdravljenj na daljavo, ki lahko ljudem širom sveta pomagajo pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno. https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/zdravljenje-na-daljavo-z-mojstri.html Ob tokratni prihajajoči polni Luni se bodo ob sledečih časih odvile tri seanse zdravljenja na daljavo:  Prvi dan: nedelja, 09. 10. 2022 od 16:00 do 16:30 ure. https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BFirst+Day%5D+Monthly+Ascended+Masters+and+Stellar+Healing+Rays+Remote+Healing+on+October+9th&

Intervju s Cobro 2022 z ekipami WLMM, IGAG in uradno japonsko skupino PFC (1. del)

Slika
Ekipa bloga Radi imamo množične meditacije, Mednarodna skupina Zlate dobe in uradna japonska skupina Pripravimo se na spremembo, so organizirale intervju s Cobro, ki se je dotaknil mnogih tem. V tem intervjuju je Cobra odgovoril na mnogo vprašanj o trenutni situaciji in načrtu za Povzdignjenje 1 . Tu je posnetek intervjuja na našem Youtube kanalu:  Posebna zahvala Mednarodni ekipi Zlate dobe in uradni japonski skupini Pripravimo se na spremembo za njihovo krasno podporo tega intervjuja. Sledi prepis intervjuja: Hoshino:  Pozdrav vsem skupaj! Danes je 16. september, moje ime je Hoshino in spet sem tukaj z mojima krasnima prijateljema, Patrickom in Jedijem, ki sta predstavnika Mednarodne skupine Zlate dobe, ter Terry-sanom iz uradne japonske skupine Pripravimo se na Spremembo. Torej dobrodošla Patrick in Jedi. Patrick:  Zdravo. Jedi:  Zdravo, Jedi tukaj. Patrick:  In tukaj Patrick. Hoshino:  In dobrodošel Terry-san. Terry:  Zdravo, zdravo. Hoshino:  In veseli smo, da lahko da