Dnevna meditacija Rože Življenja

OBVESTILO: Meditacijo Rože Življenja se sedaj izvaja tudi ob 4-urnih intervalih in sicer ob 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00 in 22:00 uri. Spodbujamo vas tudi, da to meditacijo od zdaj pa do konca leta 2020 izvajate kolikor pogostokrat ste vodeni. 

Več informacij je na voljo na spodnjih povezavah: 
Da bi pomagali stabilizirati situacijo planetarnega osvobajanja in zagotovili, da bi se proces odvijal kolikor gladko se le lahko, smo v začetku meseca avgusta vpeljali novo meditacijo z naslovom Meditacija Rože Življenja. O meditaciji se je poročalo kot učinkoviti. Sedaj sile Luči naprošajo vse, naj do PrebojaKompresije meditirajo čim pogosteje in kolikor so le vodeni, še posebej meditacijo Rože Življenja, da pomagajo stabilizirati energijsko omrežje planeta. 


Zato spodbujamo vse, da se pridružijo množični meditaciji Rože Življenja, ki bo potekala vsak dan ob 14:00 uri ter da jo do Dogodka izvajajo čim pogosteje ob kateremkoli času dneva.

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku: 


Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:  

V slovenščini:


Navodila:


1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 


2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si to Svetlobo kot vrtinec, ki se spiralno spušča navzdol in čisti vaše energijsko polje.


3. Sedaj navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za stabilizacijo tranzicije na Zemlji in manifestacijo najbolj pozitivne časovnice Povzdignjenja za človeštvo. 


4. Okoli Zemlje si predstavljajte zlato sfero Rože Življenja. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja pomaga pri procesu planetarnega osvobajanja in odstranjuje vso temo s površja planeta. Nato si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja prečiščuje energetske silnice in vrtince znotraj planetarnega Svetlobnega omrežja.  


5. Predstavljajte si, kako Roža Življenja ustvari harmonijo, zaščito in mir za človeštvo in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo. 


6. Sedaj si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja obdaja Zemljo in dviguje vibracijo celotnega planeta. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja manifestira harmonijo in najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja za človeštvo.


Če ste tako vodeni, lahko ob koncu meditacije tudi izrečete sledečo mantro, na glas ali pa potihem:


"V imenu častitljive in mogočne prisotnosti JAZ SEM, izjavljam in poveljujem, da se proces planetarnega osvobajanja nadaljuje na pozitiven, harmoničen in miren način za planet, človeštvo in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo.


Tako naj bo in tako je."
Posebna zahvala Mednarodni skupini Zlate dobe za ustvarjanje tega gifa


Tu je poster z Gajo in omrežjem Rože Življenja. Brez zadržkov ga uporabite in ga delite po spletu.

https://imgur.com/a/33F3yQ1


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji