Meditacija za konec koronavirusa ob nedeljah ob 17:00 uri ter na vsake 4 ure [POSODOBLJENO DNE 10. 04. 2020]

POSODOBITEV 10. 04. 2020 : Posodobitev navodil meditacije. Meditacijo za Časovnico Povzdignjenja1, ki smo jo izvajali 05. 04. 2020, se bo izvajalo vsako nedeljo ob 17:00 uri ter na vsake 4 ure.

Izbruh pandemije s kronavirusom COVID-19 še vedno poteka. Glavna žarišča izbruha so se pomaknila v Združene države in Evropo.



Število ljudi okuženih s koronavirusom je po vsem svetu doseglo 1,5 milijona, skupno število smrtnih žrtev pa je naraslo na 88.000. Združene države imajo zdaj skoraj tretjino vseh pacientov na svetu, ki so okuženi s COVID-19. 


Zato smo posodobili našo meditacijo za konec koronavirusa, zato da se bomo med meditacijo lahko osredotočili tudi na Združene države.




Kot je prosil Cobra, bomo od sedaj naprej izvajali meditacijo za konec koronavirusa namesto meditacije 'Ključ do Svobode'. 

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/03/meditacija-za-casovnico-povzdignjenja.html

Tedensko meditacijo Ključ do Svobode, ki je potekala vsako nedeljo ob 17:00 uri ter meditacijo Ključ do Svobode na vsake 4 ure bo zamenjala meditacija za Časovnico Povzdignjenja / konec koronavirusa. Spodbujamo vas tudi, da to meditacijo i
zvajate tako pogosto, kot ste le vodeni.  

Ta tabela prikazuje čase meditacije ob nedeljah v izbranih časovnih pasovih:


Čas
Časovni pas
Mesto
Nedelja
05:00
HST
Honolulu
08:00
PDT
Los Angeles
09:00
MDT
Denver
10:00
CDT
Čikago
11:00
EDT
New York
12:00
BRT
Rio de Janeiro
15:00
UTC
Reykjavik
16:00
BST
London
17:00
CEST
Ljubljana
17:00
EET
Kairo
18:00
MSK
Moskva
22:00
ICT
Bangkok
23:00
CST
Tajpej
Ponedeljek
00:00
JST
Tokio
01:00
AEST
Sydney
03:00
NZST
Auckland

Tu so novi časi  meditacije za konec koronavirusa ob 4-urnih intervalih:
  • ob 01:00 uri 
  • ob 05:00 uri 
  • ob 09:00 uri 
  • ob 13:00 uri
  • ob 17:00 uri
  • ob 21:00 uri
Tu je trenutni urnik intervalov za izbrane časovne pasove:


prejšnji dandejanski dannaslednji dan

Časovni pasMesto#1#2#3#4#5#6
HSTHonolulu17:0021:0001:0005:0009:0013:00
PDTLos Angeles20:0000:0004:0008:0012:0016:00
MDTDenver21:0001:0005:0009:0013:0017:00
CDTČikago22:0002:0006:0010:0014:0018:00
EDTNew York23:0003:0007:0011:0015:0019:00
BRTRio de Janeiro00:0004:0008:0012:0016:0020:00
UTCReykjavik00:0007:0011:0015:0019:0023:00
BSTLondon04:0008:0012:0016:0020:0000:00
CESTLjubljana05:0009:0013:0017:0021:0001:00
EETKairo05:0009:0013:0017:0021:0001:00
MSKMoskva06:0010:0014:0018:0022:0002:00
ICTBangkok10:0014:0018:0022:0002:0006:00
CSTTajpej11:0015:0019:0023:0003:0007:00
JSTTokio12:0016:0020:0012:0004:0008:00
AESTSydney13:0017:0021:0001:0005:0009:00
NZSTAuckland15:0019:0023:0003:0007:0011:00



Tu je dogodek na Facebooku za nedeljsko meditacijo: 



Tu pa je dogodek na Facebooku za meditacijo ob 4-urnih intervalih od 09. 04. 2020 od 17. ure naprej: 




Tu je povezava do vodenih meditacija v več kot 40-ih jezikih:

http://bit.ly/2w8bv2G

V slovenščini:

Tu so navodila meditacije (predlagani čas meditiranja je 20 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za premik planeta na najbolj optimalno časovnico ter kot orodja za popolno odstranitev koronavirusa.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce3 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vsa preostala žarišča koronavirusa na Zemlji, razkuži vsa okužena območja na planetu, zdravi vse paciente, izniči ves strah v zvezi s to epidemijo in ponovno vzpostavi stabilnost.

5. Predstavljajte si, kako se tok dogodkov na planetu Zemlji premakne na najpozitivnejšo možno časovnico in se oddaljuje od vseh možnih epidemij, vseh možnih vojn in vse globalne dominacije. Predstavljajte si, kako bela, roza, modra in zlata Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvuPredstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. 

Naša meditacija za zaustavitev koronavirusa tako globalno kot tudi v Italiji še vedno potekata ob izvornih časih, navedenih v tema dvema člankoma: 



Kot je predlagal Cobra, lahko uporabite sledečo animacijo kot pomoč pri vizualizaciji za odstranjevanje koronavirusa s površja planeta. Če ste tako vodeni, prosimo delite to animacijo daleč naokoli po družabnih omrežjih.


različica z visoko ločljivostjo
različica z nizko ločljivostjo
Plejadčani so tudi razvili nov protokol za odstranjevanje virusa, ki lahko pomaga ljudem na okuženih območjih, še posebej v provinci Hubei na Kitajskem ter tudi na ostalih območjih po planetu.

Če veste, čutite ali vas je strah, da ste se okužili s virusom ali pa bi radi dezinficirali območje okoli vas, lahko v mislih trikrat izrečete sledeče:

“Ukaz RCV zvezdni prah”

Plejadčani bodo nato uporabili svoje napredne tehnologije in pomagali odstraniti virus. Ker je nov protokol še v razvoju, je njegova učinkovitost omejena, zato Plejadčani prosijo za povratne informacije. Tisti, ki bodo uporabili ta protokol, so o njegovih učinkih vabljeni poročati v komentarjih tega članka.


Prosim zavedajte se, da ta protokol NI nadomestilo za medicinsko zdravljenje.

Posterji in videi za promocijo protokola Ukaz RCV Zvezdni prah so na voljo na koncu te strani:




Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij. 

Meditacija za konec koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.



Opombe prevajalke:



1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.


2 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji