Opomnik za meditaciji ob polni Luni in seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki


Tu je opomnik za seansi zdravljenja na daljavo in meditaciji ob polni Luni, vključno z meditacijo Miru za Sirijo, ki se bodo odvile v tem tednu:

Mesečni mednarodni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki

Ob vsaki polni Luni Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo organizirata dve seansi zdravljenja na daljavo, ki lahko ljudem širom sveta pomagata pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:

Prvi dan: Ponedeljek, 06. 02. 2020 od 16:00 do 16:30 ure.

Drugi dan: Torek, 07. 04. 2020 od 16:00 do 16:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo.


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe:
Meditacija ob polni Luni v sredo, 08. 04. 2020 ob 16:45 uri

Našo tokratno mesečno meditacijo ob polni Luni bomo izvajali 08. 04. 2020 ob 16:45 uri. Ta čas smo izbrali zato, ker se nam ob tem času na dan polne Lune lahko pridruži največ ljudi z vsega sveta.
Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku:


Kratek opis in navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:


Vodene zvočne meditacije v 15-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:


V slovenščini:Meditacija Miru za Sirijo v sredo, 08. 04. 2020 ob 4:35 uri

Ob točnem času polne Lune dne sredo, 08. 04. 2020 ob 04:35 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo.

Pomembno je vedeti, da je resnični okultni razlog za konflikt v Siriji bitka za sirski vrtinec Boginje, ki je ena izmed najpomembnejših ključnih energijskih točk planetarnega  energijskega omrežja. Kdor nadzira to energijsko točko, je zelo blizu popolnemu nadzoru večine energijskega sistema silnic2 na planetarnem površju. Kdor nadzira sistem energijskih silnic, ima neposreden dostop do globalne zavesti človeštva.


http://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.html

Poleg tega pa v Idlibu, severozahodni Siriji, še vedno poteka vojaški konflikt med turško in sirsko vojsko. 

Ta konflikt se sedaj širi na območja z večjimi števili prebivalcev, večina izmed njih je žensk in otrok. To postaja največja humanitarna kriza in največji eksodus beguncev, odkar so se leta 2011 v Siriji začeli vojaški spopadi.

Član ekipe, ki svetuje turškemu predsedniku Recepu Tayyipu Erdoganu, je v petek, 28. 02. 2020 omenil, da se Ankara pripravlja na vojno z Rusijo, saj so napetosti v zvezi s provinco Idlib v zadnjih 24-ih uran narasle. Na tem območju je v zračnem napadu sirske vojske bilo ubitih 33 turških vojakov. Sirska vojska je odbila ofenzivo teroristične skupine, turški vojaki pa so se znašli pod streli, ker so bili med terorističnimi borci.

https://www.rt.com/news/481908-erdogan-adviser-war-russia/

Potem, ko so napetosti narasle, so vzniknila poročila, da se je mnogo izmed 700.000 beguncev odpravilo proti turško-grški meji.

https://www.aljazeera.com/news/2020/02/turkey-syria-tensions-escalate-troops-killed-live-updates-200228104334749.html

S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k hitremu razreševanju situacije na najboljši možni način.  

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:


Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:

https://youtu.be/6F10muUe7mI

Sile Luči prav tako naprošajo vse, ki se čutijo vodeni, da čim pogosteje meditirajo za mir v Siriji ter za situacijo v Idlibu.

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/02/norost-ob-koncu-casa-se-nadaljuje.html

Prosimo brez zadržkov se pridružite meditaciji Miru za Sirijo na vsake 4 ure ter meditaciji za Iran, ki so opisane na spodnjih povezavah. Tudi ti meditaciji lahko izvajate kolikor pogosto želite.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/10/nujno-meditacija-miru-za-sirijo-in_8.html

https://www.welovemassmeditation.com/2019/07/urgent-meditation-for-iran-daily-at-4.html 


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij. 

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters)Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

2 Silnice ali energetske linije, Zmajeve črte (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

Komentarji