Sveže novice o Meditaciji s Centralno Kozmično Raso

Meditacija s kozmično Centralno Raso je množična meditacija, ki jo dnevno izvajamo od februarja 2019, po velikem uspehu meditacije Vrnitve Svetlobe, ki je potekala 21. 01. 2019.  Med meditacijo Vrnitve Svetlobe smo skozi vesolje poslali usklajen signal zavesti po vsem vesolju, ki je pritegnil pozornost Kozmične Centralne Rase, ki je najnaprednejša rasa v tem vesolju, ki se je razvila okoli Kozmičnega Centralnega Sonca1.  

Ta rasa je začela usmerjati svojo pozornost na osvobajanje Zemlje, zato ker je od januarja 2019 na površju planeta prisotne dovolj zavesti, da je sodelovanje s tako razvito raso sploh možno.  


Veliko Centralno Sonce je Vir in Središče vse obsegajoče prisotnosti Velikega ''JAZ SEM''. To je točka integracije Kozmosa Duha/Materije ter Osrednja Koncentracija Zavesti Boga in sproščanja Svetlobe, Življenja in Ljubezni po vsem stvarstvu. To je Jedro, Središče Srca ali Jedro Kozmosa iz Belega Ognja. (Božja Zvezda Sirij je Fokus Velikega Centralnega Sonca v našem sektorju galaksije.)


Trenutni čas dnevne meditacije s Kozmično Centralno Raso je ob 17:15 uri, toda z vpeljavo meditacije za konec koronavirusa ob 17:00 uri, ki traja 20 minut, je prišlo do 5-minutnega prekrivanja obeh meditacij.

Zato bomo čas meditacije s Kozmično Centralno Raso prestavili na 17:45 uro,začenši z nedeljo, 19. 04. 2020, zato da lahko ljudje brez kakršnih problemov izvajajo obe meditaciji.

Spodnji preglednici prikazujeta povzetek sprememb urnika meditacij:


CESTTrenutni urnik meditacij
17:00Meditacija za konec koronavirusa
17:15Meditacija s Kozmično Centralno Raso
17:30Meditacija Budičnih stolpov  


CESTUrnik meditacij od 19. 04. 2020 naprej
17:00Meditacija za konec koronavirusa
17:30Meditacija Budičnih stolpov  
17:45Meditacija s Kozmično Centralno Raso

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi:

https://www.thetimezoneconverter.com/

Ta tabela prikazuje nove čase meditacije v izbranih časovne pasove

ČasČasovni pasMesto
05:45HSTHonolulu
08:45PDTLos Angeles
09:45MDTDenver
10:45CDTČikago
11:45EDTNew York
12:45BRTRio de Janeiro
15:45UTCReykjavik
16:45BSTLondon
17:45CESTLjubljana
17:45EETKairo
18:45MSKMoskva
22:45ICTBangkok
23:45 CSTTajpej
00:45JSTTokio
01:45AESTSydney
03:45NZSTAuckland


Za to dnevno meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/210806220356091/

Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:

Tu so navodila meditacije:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za planetarno osvoboditev.

3. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega Centralnega Sonca izhajajo bitja Kozmične Centralne Rase, ki se nato razkropijo preko Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta bitja vstopajo skozi naše Galaktično Centralno Sonce2ter potujejo skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona3 ter nato skozi sirijska4 zvezdna vrata, zatem pa vstopijo v naše Osončje in se po vsem našem Sončnem sistemu pozicionirajo v vzorcu mandale rože življenja ter se povežejo z vsemi silami Luči, ki se nahajajo nad, pod in na površju planeta Zemlje.  

4. Predstavljajte si, kako bitja Kozmične Centralne Rase pretvorijo vso preostalo temo tega vesolja, dokler ne ostane samo še Svetloba. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.   

Povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih bo objavljena tukaj, ko bodo na voljo.   

Za pomoč pri krepitvi povezave s Kozmičnim Centralnim Soncem, si lahko pri ostalih meditacijah pred vizualizacijo  izžarevanja stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca predstavljate tudi izžarevanje stebra Svetlobe iz Kozmičnega centralnega sonca. 


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu: 

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsem Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji