Meditacija Vijoličnega Plamena za uravnovešanje energije v obdobju praznika Beltane


Beltane (ali v irščini znan tudi kot Lá Bealtaine) označuje začetek poletja, sezone rasti in življenja posevkov, živali in ljudi.


Ognjeni Ples Jula C R Gray

Znan je tudi kot Dan maja, ki izvira iz keltskega praznika Beltane, ki so ga v starih časih praznovali na Irskem, Škotskem in otoku Man. To je bil eden izmed štirih galskih sezonskih praznovanj, h katerim spadajo še Samhain, Imbolc in Lughnasadh, toda izmed vseh je bil najpomembnejši praznik Beltane.
Stari Kelti so na predvečer Beltana prakticirali zakon Ljubezni in Svetlobe ter na gorah prižigali kresove. Druidi so napravili plesne kroge, kjer so plesali okoli kresov za sidranje svetlobe in prečiščenje vseh živali, bitij in vse zemlje na planetu.


“Ob prazniku Beltane se odpremo Bogu in Boginji mladosti. Ne glede na to, koliko smo stari, se ob nastopu pomladi ponovno počutimo mlade. Ob prazniku Beltane skočimo čez plamene vitalnosti in mladosti ter tej vitalnosti prepustimo, da nas poživi in zdravi. Ko smo mladi, ta čas morda izkoristimo za povezovanje z našo čutnostjo na pozitiven kreativen način. Ko smo stari pa je povezovanje, ki ga iščemo, morda z eno izmed ženskih ali moških strani naše narave. Integracija moških in ženskih vidikov Jaza je že dolgo časa eden izmed primarnih ciljev duhovnega in psihoterapevtskega dela in Beltane predstavlja čas, ko se lahko temu popolnoma prepustimo in omogočimo naravnemu združevanju polarnosti, ki se ob tem času dogajajo v naravi, da nam pomaha pri našem delu – delu, ki je v svojem bistvu alkimističen. V negovanju rasti, Oče Sonce sije močno in Ogreva Mater Zemljo, s  katero se združujeta v stvarjenju”

Blagoslavljanje vseh s svetim plesom okoli mlaja, je bila tradicionalna navada za sidranje Svetlobe Boginje na planetu, kot tudi ponazarjanja ponovne združitve Božanske Ženskosti z Božansko Moškostjo.


Vendar dejanski dan praznika Beltane ne nastopi vedno 30. aprila ali 1. maja po gregorijanskem koledarju, ki ga večinoma uporabljamo v naših vsakodnevnih življenjih. Dejanski dan praznika Beltane nastopi med marčevskim enakonočjem in junijskim solsticijem.

V letošnjem letu bi praznik Beltane moral nastopiti v ponedeljek, 05. 05. 2020 okoli 14:45 ure. 


Ne glede na vse, je energija okoli planeta bila od srede aprila precej intenzivna, tako bo najverjetneje tudi ostalo v prihajajočem tednu.  To je pomembno obdobje za uravnoteženje kakršnihkoli neskladnih energij in kot tudi energij Božanske Ženskosti in Božanske Moškosti, zato da bodo stvari lahko harmonične, da pomagale doseči najpozitivnejšo Časovnico Povzdignjenja1 za planet Zemljo.


Zato predlagamo izvajanje posebne dnevne meditacije od 30. 04. do 05. 05. 2020 ob 12:45 uri po UTC času (ob 14:45 uri v Sloveniji, o.p.). Če želite, lahko meditacijo izvajate tudi pogosteje.

Prosimo bodite pozorni, da se meditacijski čas ob 14:45 uri prekriva z meditacijo Miru za Sirijo, ki poteka na vsake 4 ure; toda to meditacijo lahko izvajate ob drugih predlaganih intervalih, ki si jih lahko ogledate na spodnji povezavi: 


S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni časovni pas:


Meditacijski časi v nekaterih časovnih pasovih so na voljo v spodnji preglednici: ČasČasovni pasMesto
02:45HSTHonolulu
05:45PDTLos Angeles
06:45MDTDenver
07:45CDTČikago
08:45EDTNew York
09:45BRTRio de Janeiro
12:45UTCReykjavik
13:45BSTLondon
14:45CESTBerlin
14:45EETKairo
15:45MSKMoskva
19:45ICTBangkok
20:45CSTTajpej
21:45JSTTokio
22:45AESTSydney
(naslednji dan)
00:45
NZSTAuckland


Za ostala mesta: 


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/541959339849476/

Tu so posnetki vodene meditacije v različnih jezikih:

https://bit.ly/2xmryu8

V slovenščini:

Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da prečisti vaše energetsko polje vseh motečih energij. Nato prosite Vijolični Plamen, da med vašo meditacijo ustvari močan zaščitni krog okoli vas. Naj ta ščit ostane aktiven skozi celoten preostanek vašega dneva.

3. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za uravnovešanje vseh neharmoničnih energij, pa tudi za uravnovešanje Božanske Ženskosti in Božanske Moškosti, za porajanje najpozitivnejše Časovnice Povzdignjenja za planet Zemljo.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca2. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce3 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Sedaj si predstavljajte, kako vijoličen plamen obsega celoten planet in prečiščuje vrtince ter energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni.


6. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

7. Predstavljajte si, kako se tok dogodkov na planetu Zemlji premakne na najpozitivnejšo možno časovnico in se oddaljuje od vseh možnih epidemij, vseh možnih vojn in vse globalne dominacije. Predstavljajte si, kako bela, roza, modra in zlata Svetloba zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

8. Za konec prosimo prizemljite svojo energijo v središče Zemlje. To je za vaše osebno Ravnovesje in Zaščito. S tem se ustvari tudi sidro ali krogotok, ki je lahko neprenehoma kanal za Vijolični Plamen, preko katerega lahko vzplamti tudi po tej meditaciji.

Sedaj, ko se bitka za planetarno osvoboditev bliža vrhuncu, smo izpostavljeni valovom energije Svetlobe, ki prihajajo iz Vira in valovom temne energije, ki jih oddajajo tehnologije, ki jih imajo v lasti temni ljudje. Intenzivne valove energije lahko pogostokrat občutite, zato je za vsakega izmed nas ključnega pomena, da prakticiramo varno meditacijo (to pomeni, da meditiramo samo, ko se primerno zaščitimo) in čisto vsak dan vzpostavimo varovalne ščite.

Za svoje povzdigovalno delo potrebujemo zaščito, zato da ostanemo jasni in osredotočeni ter da očistimo čustvene blokade. Če smo empatični potrebujemo za zaščito energijski ščit, ne glede na vse, pa ga vsekakor potrebujemo za zaščito pred morebitnimi negativnimi energijami. Če imamo ustrezno in zadostno zaščito, nam bo le-ta pomagala pri ohranjanju ravnovesja.

V tem obdobju sta ravnotežje in zaščita dve najpomembnejši besedi.

Vsak dan ali kadarkoli ste vodeni, lahko nastavite zaščito z Vijoličnim Plamenom, kot je predlagano v 2. koraku zgornje meditacije.

Če želite, lahko uporabite tudi tukaj opisani protokol zaščite.


Tu so na voljo vodene meditacije za protokol zaščite:


Po tej meditaciji ali pa kadarkoli ste vodeni, lahko na glas ali v mislih izrečete sledečo izjavo o Deklaraciji Suverenosti.Odločili smo se odpreti novo skupino na Facebooku, da bi pomagali ljudem, ki se soočajo s tem intenzivnim prehodnim obdobjem in zdravijo kakršnekoli čustvene rane ali travme. Če ste tako vodeni, lahko v tej zasebni skupini nudite ali prosite za zdravljenje.Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------
O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.
3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji