Meditacija z Boginjo ob 15:30 uri med delovnikom in ob sobotah ter ob 17:30 uri ob nedeljah

*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 25. 10. 2020 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA VSAK DAN OB 15:30 URI.

POSODOBITEV DNE 15. 08. 2018: meditacija z Boginjo sedaj poteka vsak dan ob 16:30 uri

Cobra je v svoji objavi z dne 18. 02. 2018 omenil, da je za planetarno osvoboditev zelo pomembno, da kolikor se da veliko ljudi izvaja obe meditaciji z Boginjo kolikor pogostokrat le lahko; ti dve meditaciji se imenujeta Vrtinec Boginje in pa Vrnitev Boginje.  

V podporo tej iniciativi bomo organizirali novo dnevno množično meditacijo in sicer bomo vsak dan ob 15:30 uri združili obe meditaciji v eno, ob nedeljah pa bomo obe meditaciji izvajali po Tedenski meditaciji Povzdignjenja (Vnebovzetja) ob 17:30 uri.

Vendar brez zadržkov izvajajte obe meditaciji kolikokrat le lahko, kot je to predlagal Cobra.

Zaradi te nove dnevne meditacije bomo meditacijo ob prazni in polni Luni prestavili na 15:45 uro začenši z naslednjo polno Luno, ki bo nastopila 02. 03. 2018.
   
Spodaj so navodila za to združeno meditacijo. Predlagani čas meditiranja je 15 minut.

1. Sprostite svoje telo in misli tako, da nekaj časa opazujete svoje dihanje.

2. Predstavljajte si izžarevanje roza stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vaše telo v središče Zemlje. Naj ta steber Svetlobe ostane aktiven nekaj minut. Nato si predstavljajte ljubečo žensko prisotnost v obliki prelepe boginje, ki se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Ta prisotnost bo uravnovesila vašo notranjo žensko in vas napravila bolj ljubeče. Nekaj časa ostanite združeni s to prisotnostjo.

3. Predstavljajte si svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, v kateri se moški in ženske popolnoma razumejo in v kateri naša družba preraste potrebo po vojnah in konfliktih, saj so vse 
fizične in nefizične temne entitete odstranjene z našega planeta. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba svojo lastno povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

4. Vstanite. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

5. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezdic, razpršenih v tem stebru Luči.

6. Še naprej pojte mantro in se vrtite. 

7. Sedaj spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca. Medtem začnite peti mantro eeeaaa tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Luči širi navzven iz vašega srca po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti2, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic3, sorodnih duš4, dušnih družin in drugih bitij Luči.

8. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

Vodena meditacija v slovenščini:
Spodaj je na voljo povezava do dogodka na Facebooku za to meditacijo:


Razlaga za izvajanje meditacije Vrtinca Boginje je na voljo tudi na spodnji objavi:


Boginja si želi Povzdignjenja5 in do Povzdignjenja bo prišlo!


P.S.: Podrobnosti o novih dveh meditacijah (Meditacija Preboja in Meditacija za nujne primere) bodo objavljene v naslednjih nekaj dneh.


Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
3 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
4 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.
5 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji