Sveže novice o situaciji – potres v Mehiki in projekt Aurora

Tu sta dve novi posodobitvi:


Potres v Mehiki

Včeraj se je v južni in osrednji Mehiki zgodil močan potres z magnitudo 7,2.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/mexico-earthquake-latest-powerful-south-central-us-geological-survey-a8215011.html

https://www.rt.com/news/419066-earthquake-mexico-pacific-coast/
Trenutno so potrdili dve smrtni žrtvi, milijon gospodinjstev in podjetij pa je po dolgem potresu ostalo brez elektrike.

Če ste tako vodeni, prosimo dodajte to na seznam osredotočanj med Meditacijo za naravne in umetne katastrofe.


Projekt Aurora

Vemo, da je število dnevnih meditacij doseglo točko, ko je v posamičnem dnevu postalo zelo težko odmeditirati vse meditacije.

Trenutno imamo v delovnem tednu in ob sobotah skupno 7 meditacij na dan od 13:30 ure do 18:00 ure, ob nedeljah pa imamo na sporedu še dodatni dve meditaciji.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/p/aktualne-meditacije.html

Poleg tega pa izvajamo tudi Meditacijo za alarm na vsake 4 ure.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/p/alarm-in-druge-meditacije-na-vsake-4-ure.html

Razumemo, da visoko število dnevnih meditacij lahko pripravi ljudi do tega, da sploh ne izvajajo nobene izmed njih, kar nato seveda vpliva na možnost doseganja kritičnega števila sodelujočih pri teh meditacijah.

Zato oznanjamo dve novi dnevni meditaciji, ki bosta v začetku marca nadomestili trenutni niz meditacij.

Trenutno lahko razkrijemo naslova in cilje obeh novih meditacij.

Meditacija Preboja (ob 15:00 uri) – v pomoč silam Luči pri odstranjevanju vseh preostalih bom s toplet1 delci in sublunarnem prostoru, zato da se lahko Preboj Kompresije in Dogodek zgodita na najhitrejši, najbolj miren in najboljši način.

Meditacija za nujne primere (ob 16:00 uri) – za zdravljenje Zemlje, umirjanje kakršnihkoli neviht in naravnih/umetnih katastrof, zaščito žvižgačev in zmanjševanje napetosti v Iraku in Mjanmaru, kot tudi kakšnih drugih bodočih področij z nujnimi situacijami.
Še vedno oblikujemo zadnje podrobnosti teh dveh novih meditacij. Objavili ju bomo naslednji teden.Zmaga Luči!Opomba prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti). 

Komentarji