Sveže novice o meditacijah

Najprej ponovno najlepša hvala vsem, ki ste tekom tega tedna sodelovali v katerikoli izmed meditacij za Izido Astaro.

Po navedbah najnovejše objave Cobre, je Izida Astara ''uspešno prehodila plazemsko raven in je sedaj s svojimi duhovnimi vodniki, obdana z Ljubeznijo in srečna, da je končno svobodna.'' Zelo dobro je vedeti, da se bo ''po Dogodku vrnila v kloniranem telesu, ki bo izgledalo natanko tako, kakor je izgledalo njeno fizično telo v tem življenju. Živela bo na območju Luči, sidrala energije Boginje in živela srečno življenje v zlati dobi, v kateri si je vedno želela živeti.''

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/situation-update.htmlZato z veseljem sporočamo, da se je Meditacija za Izido Astaro na vsake 4 ure sedaj zaključila, saj sedaj prebiva s svojimi duhovnimi vodniki.

Vendar Meditacija za Alarm na vsake 4 ure še vedno poteka, da bi pomagali podpreti operacije sil Luči.

Podrobnosti o meditaciji za alarm so na voljo na sledeči povezavi:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/p/alarm-in-druge-meditacije-na-vsake-4-ure.html

Ko je omenil Cobra je med tem kritičnim časom planetarne tranzicije izrednega pomena, da se povežemo z žensko prisotnostjo Boginje in negujemo lasnosti ljubezni, sočutja in nežnosti, da lahko stabiliziramo tranzicijo in nevtraliziramo krutost, ki tako prevladuje na površju planeta.

Kadar smo za to vodeni, lahko pomagamo z izvajanjem Vrtinca Boginje. Opis izvajanja vrtinca so na voljo na sledečih povezavah:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/11/vrtinec-boginje.html

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/11/video-ki-razlaga-kako-izvajati-vrtinec.html

Zmaga Luči! 

Komentarji