Tavajoči Volk

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj je veliki starešina živečih Majev. Njegovo majevsko ime se glasi Wakatel Utiw, kar pomeni “Tavajoči Volk.”

Tavajoči Volk je tudi vodja in ključna oseba majevske kulture ter tudi ambasador v gvatemalski vladi, ki predstavlja pravice in želje domorodnih vasi in ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=Dw0HXgt6dcM 

Na žalost ga je na poti domov z obreda, ki ga je v sredo vodil v Gvatemali, zadel avto in utrpel je resne poškodbe. Danes so načrtovali nujno operacijo za polomljeno stegnenico in roko, vendar so zaradi njegove starosti in slabšega stanja operacijo zaradi simptomatske bradikardije in pljučnice preložili za nedoločen čas. 

Poročajo, da je njegovo stanje kritično. Včeraj naj bi imel operacijo, vendar so se pojavili zapleti z njegovim srcem, sedaj prejema močnejše antibiotike, da bi mu pomagali izboljšati stanje do ponedeljka, ko bo možna nova operacija.

Ljubezen in zdravljenje mu lahko pošljete tako, da se udobno namestite in si predstavljate, kako Tavajočega Volka obdaja roza jajce polno energije Ljubezni.
V tem ključnem času je tudi zelo pomembno, da smo vsi malce bolj previdni zato, ker lahko vsak izmed nas, tudi naši družinski člani in prijatelji, na edinstven način pomaga manifestirati Dogodek.

Komentarji