NUJNO! NI VELIKO ČASA! Meditacija z Boginjo za nevtralizacijo negativnih ritualov jutri, 02. 02. 2018 ob 00:00 uri (Posodobljeno)

Posodobitev: 01. 02. 2018 ob 19:41 uri

Sile Luči so za današnji večer (02. 02. 2018 ob 00:00 uri) prosile za izvajanje Meditacije z Boginjo za nevtralizacijo negativnih ritualov, da bi jim na površju planeta pomagali uveljaviti Svetlobo Boginje. Če ste tako vodeni, ste se nam toplo vabljeni pridružiti.  


Zelo bi bilo tudi v pomoč, če bi to meditacijo v naslednjih 12-ih urah opravili tolikokrat, kot ste za to vodeni.  

Navodila:
1. Predstavljajte si izžarevanje svetlega stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vaše srce v srce Gaje. Nato si predstavljajte še en steber Svetlobe, ki se dviguje nazaj k Centralnemu Soncu iz središča Zemlje, preko vašega telesa in preko vseh točk Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba potuje navzgor in navzdol.  
2. Sedaj si nad glavo, znotraj tega svetlega stebra Svetlobe, predstavljajte Boginjo v obliki prelepe ženske, ki zaobjema energije božanske ženskosti: brezpogojno ljubezen, sočutje, sprejemanje, mir, harmonijo, milino, lepoto in zdravljenje. Začutite njeno energijo.   
3. Medtem, ko pojete mantro OM, spustite Boginjo v svoje telo. Istočasno lahko izvajate mudro: roke držite nad glavo, nato pa jih počasi spustite in nežno položite na svoje Srce. Začutite, kako energija Boginje vstopa v vaše telo in se zasidra v vašem Srcu. 
4. Pokličite prisotnost Boginje Dou Mu in vseh povzdignjenih2 Boginj kot so Izida3, Maat4, Hator5, Kuan Jin6, Marija Magdalena7, Bela Tara8... da pomagajo izničiti vse sedanje temne rituale na planetu in ponovno vzpostaviti božansko Svetlobo in Pravico. 
5. Iztegnite svoje roke pred seboj in skozi njih pošljite božansko žensko energijo proti vsem negativnih ritualom, kar jih bo izničilo in posledično bodo postali neškodljivi ter neučinkoviti, s čimer bodo izgubili vso svojo moč. Predstavljajte si, kako vsi temni rituali izginjajo in se razkrajajo v Svetlobi in Ljubezni Boginje. 
6. Sedaj si predstavljajte, kako se steber Svetlobe Galaktičnega Centralnega Sonca širi v čakre zvezd duš9 (ki se nahajajo 20 cm nad našimi glavami) vseh bitij, ki sodelujejo v teh ritualih in jih ponovno povezuje z Virom ter jih navdihuje k prenehanju izvajanja teh ritualov. Predstavljajte si, kako ta bitja delajo za Luč. 
7. Zahvalite se vsem Boginjam in Svetlobnim bitjem in začutite hvaležnost za opravljanje tega dela.
Boginja želi mir in mir bo!

Vodena meditacija v slovenščini: 


Vodene meditacije v ostalih jezikih:

https://m.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsORiVZNmpzS_z-rGjnyduG9


Zmaga Luči!
Opombe prevajalke:
Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
povzdignjenje (vnebovzetje) (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.
Maat (tudi Ma'at) – staroegipčanska boginja resnice, ravnovesja, reda, harmonije, zakona, morale, pravice in kozmičnega reda. Maat je tudi regulirala zvezde, letne čase in dejanja tako smrtnikov kot tudi bogov in boginj, ki so ob trenutku stvarstva iz kaosa vzpostavili red vesolja. Če bi bila Maat kršena, bi se vse porušilo, družba bi razpadla, naravni pojavi bi bili porušeni. Pri končni sodbi umrlih, je bilo srce pokojnika, ki ga je prinesel Anubis na enem delu tehtnice, na drugem pa je Maat oziroma njeno pero kot protiutež. Srce je moralo tehtati manj ali enako kot duša. Maat se prikazuje antropomorfno, s krili ali z ankhom in žezlom, na glavi ima visoko pero, včasih je predstavljena tudi samo kot pero. V nekaterih mitih je Maat bila žena boga Tota (bog modrosti in pisar bogov), s katerim je imela hči Seshat (boginja modrosti, znanja in pisanja, arhitekture, astronomije, astrologije, gradbeništva, matematike in raziskovanj). Več na:https://en.wikipedia.org/wiki/Maat.
Hator (ang. Hathor) – Boginja ljubezni, lepote, neba, plesa, veselja, materinstva, tujih ozemelj, glasbe in plodnosti. Upodobljena je bila kot krava s sončnim diskom, kot ženska z kravjimi rogovi in sončnim diskom ali pa kot ženska s kravjo glavo in sončnim diskom. Hator je včasih, mati, žena ali hči boga Ra-ja, včasih je tako kot Izida opisana kot mati boga Horusa in povezana z boginjo Bastet.
Kuan jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.
Marija Magdalena – Danes Marija Magdalena ni le svetopisemska oseba, temveč tudi boginja sodobnega časa, ki v sebi nosi prastaro in pristno modrost. Lahko je vir navdiha za vse ženske in del nje živi v vsaki od nas. Je energija, ki je hkrati nežna in blaga, pa vendar odločna in neomajna. Predstavlja moč in dostojanstvo in na ta način pomaga izboljšati položaj žensk po vsem svetu. Osvobaja nas ozkosrčnosti in nas uči odpuščanja. Uči nas ponosa in kako se postaviti zase, kako izraziti svojo resnično lepoto, modrost, kreativnost, ki so bistvo ženskega duha. Je prinašalka sočutja in zdravilka ranjenih žensk, pomaga ženskam, ki so bile fizično ali čustveno zlorabljene, zdravi žensko dušo kadar se le-ta počuti zapuščeno in prevarano. Marija Magdalena nam kaže, kakšna je resnična ženska narava in nam pomaga, da se ženske vidijo v vsej svoji lepoti in moči ter postanejo celovite. Več na: https://duhovnost.eu/marija-magdalena/.
Bela Tara – boginja osvobajanja in očiščenja. Nagovarja nas, naj opustimo vse, kar nas zastruplja – vse, kar bremeni naše misli in telo. Začnimo pot k odvajanju od nezdravih navad ter k opuščanju miselnih vzorcev, ki niso zares naši in s katerimi se ne strinjamo. Sami bomo začutili, kaj je najboljše za nas. Več na:http://www.ednevnik.si/entry.php?w=ZavestnaSamostNova&e_id=189998.
9 čakra zvezde duše – 8. čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani)         nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to             čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji