Sporočilo Izidi Astari in Cobri

Vsem se najlepše zahvaljujemo za neutrudna meditativna prizadevanja tekom tega tedna.

Situacija je še vedno zelo kritična in takoj, ko bomo lahko prenehali s katerokoli izmed meditacij s 4-urnimi intervali, vam bomo posredovali sveže novice.   

Medtem bi vas vprašali, če imate kakšno sporočilo za Izido Astaro in Cobro. Vsa poslana sporočila bomo zbrali in poslali Cobri.

Prosimo brez zadržkov zapišite svoja sporočila v spodnje komentarje. Svoje sporočilo nam lahko pošljete na welovemassmeditation@gmail.com.

Za vsa sporočila, ki ne bodo poslana v angleščini, jih bomo nekaj izbrali, prevedli v angleščino ter jih nato poslali Cobri.


Obvestilo prevajalke:


Vse komentarje/sporočila, ki jih boste posredovali, bom prevedla in objavila na glavni angleški objavi. Srečno!Komentarji

 1. Draga Izida Astara,

  najlepše se Vam zahvaljujemo za vsa prizadevanja in energije, ki ste jih uspeli zasidrati na površju tega planeta. Kot Velika Učiteljica ste mnogim ženskam, kot tudi moškim, pomagali prepoznati njihovo notranjo moč in jih naučili, kako uskladiti energije Božanske Ženskosti z energijami Božanske Moškosti. To je ključ do naše osvoboditve. Ženska energija se je prebuja in predstavlja protiutež temni nesnagi. Na bo Svetloba večno z Vami!


  Dragi Cobra,

  zahvaljujemo se Vam za Vaš neusahljiv trud pri osveščanju populacije na površju planeta in dragocene nauke. Tragična novica se nas je vseh dotaknila. Iskreno sožalje. Čeprav še vedno pritiskajo na nas, ne bomo nikoli izgubili upanja in ne bomo odnehali, dokler planet ne bo dokončno osvobojen. Čutimo, da smo blizu, ter da so to njihovi zadnji trenutki. Zmaga Luči!

  S spoštovanjem,
  SIPFCTEAM  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar