Objave

Prikaz objav, dodanih na 2018

Meditacija ob delnem Sončevem mrku v nedeljo, 06. 01. 2019 ob 02:28 uri

Slika
06. 01. 2019 bo nastopil delni Sončev mrk, ki bo viden z lokacij severnega Pacifika in severovzhodne Azije, vključno s Pekingom, ruskim Irkutskom, Seulom, Tajpejem in Tokiem. 
To priložnost bomo izkoristili za izvajanje posebne meditacije z Boginjo, ki bo pomagala pripraviti energije za meditacijo aktivacije Vrnitve Svetlobe, ki se jo bo na Cobrino prošnjo organiziralo dne 20./21. 12. 2018, izvajalo pa se jo bo ob trenutku maksimalnega Luninega mrka. 
https://zmagaluci.blogspot.com/2018/12/sirite-po-internetu-aktivacija-vrnitve.html
Cilj naše meditacije je pomagati zasidrati več Svetlobe in energije Boginje na površje planeta ter nabrati energije za uspešno aktivacijo Vrnitve Svetlobe med prihajajočim Luninim mrkom.
To meditacijo bomo izvajali ob 02:28 uri, ki je točen čas prazne Lune. Spodnja preglednica prikazuje čas meditacije v različnih časovnih pasovih:
Čas Časovni pas Mesto 05. 01. 2019 Sobota 15:28 HST Honolulu 17:28 PST Los Angeles 18:28 MST Denver 19:28 CST Čikago 20:28 EST New York

Meditacije ob polnih Lunah in meditacije Miru ob praznih Lunah v letu 2019

Slika
POSODOBITEV 31. 03. 2019 - Premik ure na poletni čas (ob 16:45 uri)

Luna je našemu planetu Zemlji najbližje astronomsko telo. Preko njenih različnih faz/ciklov, Luna neprestano vpliva na različne vidike življenja na Zemlji.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_effect
Lunin vpliv je na Zemljo najmočnejši ob časih polne in prazne Lune. 

https://www.spiritualresearchfoundation.org/spiritual-problems/effects-of-nature-and-environment/new-full-moon-effects/
Ob polni Luni se Luna nahaja nasproti Sonca ter je tako popolnoma osvetljena, saj odseva njegovo svetlobo. To je močan čas za hvaležnost, za nežno priznavanje lepote samega življenja ter vsega, kar ste uresničili. Čutite lahko hrepenenje po izražanju svoje ustvarjalnosti, uživanju v sproščujočih aktivnostih ter izpuščanju (s pomočjo močnih, a vendar nadvse nežnih vibracij) vsakršnih vidikov vašega življenja, ki ne služijo več najvišji viziji vaše Duše.



Po navedbah Cobre se je v zadnjem desetletju odvilo obsežno čiščenje energij Lune. Naša Luna…