Opomnik za meditacijo ob zimskem solsticiju, meditaciji ob polni Luni ter zdravljenju na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki


Tu je opomnik za sledeče meditacije in zdravljenje na daljavo z zdravilnimi zvezdnimi žarki ob koncu tedna.


Meditacija ob zimskem solsticiju v petek, 21. 12. 2018 ob 23:23 uri

Decembrski solsticij, ki bo nastopil v petek, 21. decembra, se hitro bliža. Meditacijo bomo izvajali ob točnem nastopu solsticija in sicer ob 23:23 uri.
Kot je bilo omenjeno v prejšnji objavi, je naše Osončje med decembrskim solsticijem popolnoma poravnano z galaktičnim ekvatorjem in Galaktičnim Centralnim Soncem1. Iz tega razloga, ob vsakem decembrskem solsticiju prejmemo blisk energije Centralnega Sonca. 

Ta val energije lahko izkoristimo za usklajevanje s Svetlobo ter ji tako prepustimo, da teče po vsem našem Sončnem sistemu, s čimer nam tako lahko pomaga razrešiti vse preostale probleme, ki povzročajo odlašanje Dogodka, kot so bombe s toplet delci2 in vsadki. 


To leto nam bo pomagala tudi energija pariškega vrtinca Boginje, ki je bil aktiviran v začetku novembra. Pariški vrtinec Boginje po navedbah Cobre neprenehoma aktivira aktivacije kundalinija v vseh ljudeh na površju planeta. 


V skladu s Svetlobo, ki izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca, lahko te nove energije pomagajo razkrojiti vsadke, ki so bili vstavljeni v populacijo  na površju planeta ter pospešijo proces planetarnega osvobajanja. 

Zato se, če tako želite, pridružite meditaciji decembrskega solsticija ter jo delite po spletu. 


Vse informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo v tej objavi:


Tu je povezava do vodenih zvočnih meditacij za meditacijo ob decembrskem solsticiju, ki so trenutno na voljo v 14-ih jezikih: 
Zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnim zvezdnimi žarki

Pred meditacijo ob decembrskem solsticiju, lahko sodelujete tudi v mesečni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti3 in zdravilnimi zvezdnimi žarki, ki jo organizirata Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. Namen teh seans je pomagati vsem ljudem širom sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli.

To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno. 


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:  

Prvi dan: Četrtek, 20. 12. 2018 od 15:00 do 15:30 ure.

Drugi dan: Petek, 21. 12. 2018 od 15:00 do 15:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo. 


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe.

Meditacija ob polni Luni dne 22. 12. 2018 ob 15:45 uri

Decembrskemu solsticiju bo sledi dan polne Lune (22. 12. 2018) in sicer bomo meditacijo ob polni Luni izvajali ob 15:45 uri. 

Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku: 


V tem decembru bo polna Luna pripravila okolje, ki bo naklonjeno pozitivnim spremembam. To priložnost lahko izkoristimo za manifestacijo pozitivnih sprememb, katerih si vsi tako zelo želimo.  Navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi: 


Vodene zvočne meditacije v 13-ih jezikih, pa so na voljo tukaj: 
Meditacija Miru za Sirijo, 22. 12. 2018 ob 18:48 uri  

Ob točnem času polne Lune, 22. 12. 2018 ob 18:48 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo.


Pomembno je vedeti, da Sirija še ni popolnoma osvobojena, saj Islamska država še vedno nadzoruje določena območja v Siriji.    


Navkljub vsemu je prišlo napredka, ki bo s tem sedemletnim konfliktom zaključil na miren način.  S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k razreševanju situacije na najboljši možen način.   

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku: 


Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih: Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 15:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 16:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 16:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

3 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji