Meditacija ob zimskem solsticiju v petek, 21. 12. 2018 ob 23:23 uri


Bližamo se decembrskem solsticiju, ki bo nastopil 21. 12. 2018 ob 23:23 uri. Na severni polobli sonce na ta dan doseže svojo najnižjo navidezno točko na nebu, zato je to najkrajši dan v letu, ki označuje tudi začetek zime. Na južni polobli sonce na ta dan  doseže svojo najvišjo navidezno točko na nebu, zato je to najdaljši dan v letu, hkrati pa označuje tudi začetek poletja.


Kot je povedal Cobra, se je časovno okno Povzdignjenja1 za planet Zemljo odprlo 25. 02. 1975, zaprlo pa se bo 07. 07. 2025. Načrt sil Luči je vedno bil, da se odstranitev primarne anomalije2 teme ter sprožitev Dogodka zgodita znotraj tega časovnega okna in ta načrt se ni spremenil.  
Znotraj tega časovnega obdobja 1975 – 2025, je naše Osončje med decembrskim solsticijem popolnoma poravnano z galaktičnim ekvatorjem in Galaktičnim Centralnim Soncem3. Iz tega razloga, ob vsakem decembrskem solsticiju prejmemo blisk energije Centralnega Sonca.
Ta val energije lahko izkoristimo za uskladitev s Svetlobo ter ji tako prepustimo, da teče po vsem našem Sončnem sistemu in nam tako pomaga razrešiti vse preostale probleme, ki povzročajo odlašanje Dogodka.

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/10/sveze-novice-o-situaciji.html

Prav tako lahko Svetloba, ki bo izžarevala iz galaktičnega Centralnega Sonca, pomaga razkrojiti vsadke, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, s čimer se lahko pospeši proces odvijanja Dogodka.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html 

V letu 2018 so bo to zgodilo v petek, 21. 12. 2018, zato bomo meditacijo imeli ob točnem nastopu zimskega solsticija ob 23:23 uri.

Prosimo pridružite se nam in delite to meditacijo po spletu.


Čas meditacije v vašem lokalnem časovnem pasu lahko preverite tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=December+Solstice+Meditation&iso=20181221T2223&p1=1440&am=15

Tu je odštevalnik časa do pričetka meditacije:

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20181221T2223&p0=1440&msg=December+Solstice+Meditation&font=cursive

Tu je povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/311668039455488/


Tu je povezava do seznama predvajanj vodenih meditacij ob decembrskem solsticiju v različnih jezikih:

https://goo.gl/gSqJSr


Jezik
Vodene meditacije
Seznam predvajanj na Youtubu
Angleščina
Bolgarščina
Francoščina 
Hindijščina
Italijanščina
Japonščina
Madžarščina
Nemščina 
Nizozemščina
Portugalščina
Romunščina
Ruščina
Slovaščina
Slovenščina
Španščina
Telugujščina
Glasbena spremljava

Tu so navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije ob decembrskem solsticiju kot orodja za pospešitev procesa Povzdignjenja za planet Zemljo in njene prebivalce.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa ta steber potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu, k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, na koncu pa se poveže Galaktičnim Središčem in Virom. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako tekoča roza Svetloba EELE (Sirijskega angela Ljubezni) po vsem planetu zaobjema vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic, bojevnike ter delavce Luči. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba globoko zasidra znotraj vseh bojevnikov in delavcev Luči, ter jih še bolj poveže energijo Boginje, kar jih bo pripravilo na njihove posebne naloge ob času Dogodka.   

5. Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen očiščuje vse ljudi na površju Zemlje ter kako jih osvobaja vsega programiranja, nadzora in zatiranja. Predstavljajte si, kako se iz človeštva odstrani vso negativno vedenje in programiranje misli temnih sil, ter kako se vsi vsadki, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, popolnoma razkrojijo.

6. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN odstranjuje vsa preostala negativna orožja na fizični, plazemski, eterični in astralni ravni. Predstavljajte si, kako se vse operacije sil Luči odvijajo s polno paro.

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka in kako le-ta Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako vsi ljudje ponovno vzpostavijo povezavo s svojimi višjimi jazi in duhovnimi vodniki.  

Boginja hoče Povzdignjenje in do Povzdignjenja bo prišlo!
Če želite, si lahko tu preberete več o Belem Ognju AN:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/05/white-fire-of-an.html

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji