Nujno! Meditacija za Ukrajino, vsak dan ob 19:00 uri

*PREHOD NA POLETNI ČAS Z DNEM 28. 03. 2021 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA OB  20:00 URI.

 

Medtem, ko se vojna v Siriji približuje h koncu in ko so ZDA oznanile umik iz države, kriminalna kabala1 skuša ustvariti še en konflikt, s katerim bi otežila proces planetarnega osvobajanja. 

Poroča se, da se v Donbasu načrtuje novo kemijsko provokacijo, zato da bi zanetili vojaški spor z Republiko Donbas in navsezadnje z Rusijo. 

http://www.donbass-insider.com/2018/12/19/pushilin-kiev-plans-to-carry-out-chemical-provocation-in-donbass/

Obstaja tudi možnost, da se bo kemijske napadle, s katerimi bi zaostrili situacijo v državi, izvedlo na več lokacijah po Ukrajini, zato da bi ustvarili vojno stanje podobno Sirskemu konfliktu. 

http://tass.com/world/1036306

https://www.rt.com/news/445355-ukraine-leadership-party-war/ 
Zato bomo organizirali dnevno meditacijo za Ukrajino ob 18:00 uri po UTC času (ob 19:00 uri v Sloveniji, o.p.)  zato da pomagamo uravnovesiti potencialno situacijo. Ta čas meditacije smo izbrali zato, da se nam lahko pridruži  več ljudi iz Ukrajine, Rusije in preostale Evrope. (*prehod na poletni čas z dnem 28. 03. 2021 - sedaj meditacija poteka ob 20:00 uri.)


Tu lahko pretvorite UTC čas vaš lokalni časovni pas:

http://www.thetimezoneconverter.com/ 

Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/357076598176444/

Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen prinašanja miru in zdravljenja situaciji v Ukrajini in še posebej Donbasu.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2, ki se nato spušča do vašega telesa.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba teče skozi vaše srce in nato skozi vaše roke neposredno do vseh ljudi, ki so del ukrajinskega konflikta ter jih uravnoveša in situaciji prinaša mir. Prepustite Svetlobi, da nato teče naprej ter ozdravi vse ostale konflikte po svetu.

5. Prosite prisotnost Boginje (Božansko žensko), da pride v vaše telo.

6. Prosite prisotnost Boginje, da usmeri energije miru in harmonije k vsem nerazrešenim situacijam v zvezi z ukrajinskim konfliktom ter vsem ljudem, ki so del tega konflikta. Nato pustite tem energijam, da tečejo še naprej in ozdravijo vse ostale konflikte po svetu. Dovolite tem energijam, da nekaj minut tečejo skozi vaše srce in skozi vaše roke v situacijo v Ukrajini.

Boginja hoče mir in mir bo.

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 15:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 16:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 16:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji