Meditacija ob delnem Sončevem mrku v nedeljo, 06. 01. 2019 ob 02:28 uri


06. 01. 2019 bo nastopil delni Sončev mrk, ki bo viden z lokacij severnega Pacifika in severovzhodne Azije, vključno s Pekingom, ruskim Irkutskom, Seulom, Tajpejem in Tokiem. 

To priložnost bomo izkoristili za izvajanje posebne meditacije z Boginjo, ki bo pomagala pripraviti energije za meditacijo aktivacije Vrnitve Svetlobe, ki se jo bo na Cobrino prošnjo organiziralo dne 20./21. 12. 2018, izvajalo pa se jo bo ob trenutku maksimalnega Luninega mrka. 


Cilj naše meditacije je pomagati zasidrati več Svetlobe in energije Boginje na površje planeta ter nabrati energije za uspešno aktivacijo Vrnitve Svetlobe med prihajajočim Luninim mrkom.

To meditacijo bomo izvajali ob 02:28 uri, ki je točen čas prazne Lune. Spodnja preglednica prikazuje čas meditacije v različnih časovnih pasovih:

Čas
Časovni pas
Mesto
05. 01. 2019
Sobota
15:28
HST
Honolulu
17:28
PST
Los Angeles
18:28
MST
Denver
19:28
CST
Čikago
20:28
EST
New York
23:28
BRST
Rio de Janeiro
05. 01. 2019
Nedelja
01:28
UTC
Reykjavik
01:28
GMT
London
02:28
CET
Berlin
03:28
EET
Kairo
04:28
MSK
Moskva
08:28
ICT
Bangkok
09:28
CST
Tajpej
10:28
JST
Tokio
12:28
AEDT
Sydney
14:28
NZDT
Auckland

Ta 15-minutna meditacija bo tudi pokrila vrhunec delnega Sončevega mrka, ki bo nastopil ob 2:41 uri. Tukaj lahko preverite čas meditacije v vašem časovnem pasu:


Za to meditacijo imamu tu dogodek na Facebooku: 


Za meditacijo z Boginjo so tu na voljo vodene zvočne meditacije v 14-ih jezikih: Tu so navodila meditacije z Boginjo (predlagani čas meditiranja je 15 minut): 


1. Sprostite svoje telo in misli tako, da nekaj časa opazujete svoje dih. 

2. Predstavljajte si izžarevanje roza stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vaše telo v središče Zemlje. Ta steber Svetlobe ohranite aktivnega nekaj minut. Nato si predstavljajte ljubečo žensko prisotnost v obliki prelepe boginje, ki se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Ta prisotnost bo uravnovesila vašo notranjo žensko in vas napravila bolj ljubeče. Nekaj časa ostanite združeni s to prisotnostjo.

3. Predstavljajte si svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, v kateri se moški in ženske popolnoma razumejo in v kateri naša družba preraste potrebo po vojnah in konfliktih, saj so vse temne entitete, fizične in nefizične odstranjene z našega planeta. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba svojo lastno povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

4. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

5. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezdic, razpršenih v tem stebru Luči.

6. Še naprej pojte mantro in se vrtite. Po nekaj minutah, spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca. 

7. Medtem začnite peti mantro eeeaaa ('e' kot v besedi letalo in NE kot e v besedi ''med'' ) tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se iz vašega srca navzven širi mavrični vrtinec Luči po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti2, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic3, sorodnih duš4, dušnih družin in drugih bitij Luči.

8. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

Na spodnji povezavah si lahko ogledate razlago Vrtinca Boginje ter kako ga izvajati. Ta vrtinec je tudi pomemben del aktivacije Vrnitve Svetlobe, ki bo potekala 21. 01. 2019. 

Sledeči letak lahko delite po svojih spletnih straneh in blogih, kot tudi po družbenih omrežjih.Boginja hoče Svetlobo in Svetloba bo! 


-----------------------------------------------------------------------O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 15:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 16:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 16:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

3 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.

4 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

Komentarji