Video, ki razlaga, kako izvajati Vrtinec Boginje (v angleščini)


Tu je vodena meditacija za Tedensko meditacijo Osvoboditve, kot jo je v preteklosti predlagal Cobra, ki jo sedaj nadomešča  Tedenska meditacija Povzdignjenja (Vnebovzetja)1.
Navodila, kako zasidrati Vrtinec Boginje, se v videu pričnejo ob času 5:55. 

Tu so navodila za sidranje Vrtinca Boginje:

1. Dvignite svoje roke nad  glavo in se začnite vrteti okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.
2. Med vrtenjem pojte mantro iiii (i kot v besedi “mir”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se vaše telo spreminja v briljanten steber Svetlobe z na milijone mavričnih zvezd razpršenih znotraj tega stebra Svetlobe.
3. Nadaljujte s petjem mantre in vrtenjem. Po nekaj minutah spustite svoje roke ob telo in nadaljujte z vrtenjem okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.
4. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e kot v besedi “letalo”)2 tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Svetlobe širi iz vašega srca navzven po celotnem planetu. Povabite vaše duhovne vodnike, Mojstre Modrosti3, Plejadčane, angele, duše dvojčice4, sorodne duše5, dušne družine in ostala bitja Luči da se vam pridružijo.
5. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter za nekaj časa ostanite v prisotnosti vseh teh bitij.


To lahko izvajate kadarkoli ali po Tedenski meditaciji Povzdignjenja.

http://sl.prepareforchange.net/2016/08/29/sirite-po-spletu-tedenska-meditacija-za-povzdignjenje-vnebovzetje/

Več informacij o Vrtincu Boginje lahko najdete tukaj:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/11/vrtinec-boginje.html


Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 (e kot v besedi “letalo”) – avtor je v izvorni objavi za tedensko meditacijo osvoboditve  navajal, da se samostalnik e izgovarja kot v angleški besedi ''process'', kjer je e široki glas, zato sem navedla besedo letalo. http://2012portal.blogspot.si/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html
3 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
4 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
5 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico ali dušo dvojčico.

Komentarji