Vrtinec BoginjeVrtinec Boginje je svetlobno orodje, ki ga je skupnosti delavcev Luči predstavil Cobra leta 2013. Kot je opisano v spodnji izvorni objavi z bloga The Portal, je to ultimativna tehnologija sil Luči za pretvorbo teme na ne-fizičnih ravneh, kar bo končno vodilo v Dogodek1.  

Imamo občutek, da je sedaj, ko se nahajamo v tej zadnji fazi planetarne osvoboditve, pravi čas za ponovno predstavitev metode sidranja Vrtinca Boginje.

Vrtinec lahko sidrate kadarkoli med Novo meditacijo za odstranjevanje bomb s toplet delci inplazemskih parazitov in Meditacijo za Alarm,

ali pa po Meditaciji z Boginjo za nevtralizacijo negativnih ritualov, kar lahko pomaga še nadalje zasidrati energijo Boginje.

Vir: http://sl.prepareforchange.net/sestrstvo-vrtnice/vrtinec-boginje-in-preobrazanje-vse-teme/

---------------------------------------------------------------
''Vrtinec Boginje'' je ultimativna tehnologija sil Luči, ki bo dokončno razgradila Matrico na astralnih in eteričnih ravneh našega planeta.  
Vrtinec boginje je mavrična spirala energije, ki zaobjema vse možne kombinacije Svetlobe. To je prisotnost angelskega bitja, ki pretvarja vso temno v čisto Svetlobo preko osem-dimenzionalnih zvezdnih vrat konverzije Antarion. To je vrtinec prisotnosti Enega, ki vsrka vso anomalijo dualnosti in jo preko procesa mikrotriangulacije povzdigne v Enega.
Vsi Vrtinci boginje ustvarjajo omrežje Svetlobe na eteričnih in astralnih ravneh, ki proizvede morfogenetsko polje Enosti, ki na tem planetu služi kot instrument božjega posredovanja. To omrežje Svetlobe bo na koncu pretvorilo vso temo na astralni in eterični ravni in odstranilo vse negativne entitete, dokler zadnjega reptila za vedno ne bo več in dokler vse ne-fizične ravni Zemlje ne postanejo kraljestva Luči. To bo napravilo prave pogoje za Dogodek.Vrtinec Boginje je angelska prisotnost, ki prehaja skozi naša telesa in se zasidra na fizični ravni. Ta Vrtinec Boginje boste lahko začutili v svojem telesu. Arhonti so alergični na energijo Boginje. S tem razlogom, je katoliška cerkev zatirala ženske. Ne-fizični Arhonti so na to zelo alergični. Vsakič, ko katerakoli ženska ali moški kanalizira ta Vrtinec Boginje, je za vedno odstranjenih na tisoče reptilov.

Tu so navodila za sidranje Vrtinca Boginje:

1. Dvignite svoje roke nad  glavo in se začnite vrteti okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.
2. Med vrtenjem pojte mantro iiii (i kot v besedi “mir”) tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se vaše telo spreminja v briljanten steber Svetlobe z na milijone mavričnih zvezd razpršenih znotraj tega stebra Svetlobe.
3. Nadaljujte s petjem mantre in vrtenjem. Po nekaj minutah spustite svoje roke ob telo in nadaljujte z vrtenjem okoli svoje osi v smeri urinega kazalca.
4. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (e kot v besedi “letalo”)2 tako, da vibrira skozi vaše celotno telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Svetlobe širi iz vašega srca navzven po celotnem planetu. Povabite vaše duhovne vodnike, Mojstre Modrosti3, Plejadčane, angele, duše dvojčice4, sorodne duše5, dušne družine in ostala bitja Luči da se vam pridružijo.
5. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter za nekaj časa ostanite v prisotnosti vseh teh bitij.
 
Vrtinec Boginje lahko aktivirate  kadarkoli ste tako vodeni in to bo okrepilo planetarno omrežje Svetlobe ter pospešilo proces očiščevanja ne-fizičnih ravni, kar bo na koncu vodilo v Dogodek.


Opombe prevajalke:
1 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: http://sl.prepareforchange.net/dogodek/.
2 (e kot v besedi “letalo”) – avtor je v izvorni objavi za tedensko meditacijo osvoboditve  navajal, da se samostalnik e izgovarja kot v angleški besedi ''process'', kjer je e široki glas, zato sem navedla besedo letalo. http://2012portal.blogspot.si/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html
3 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
4 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. 
5 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico ali dušo dvojčico. 

Komentarji