ŠIRITE PO INTERNETU! Command PB Stardust (ukaz PB zvezdni prah) – Plejadski zdravstveni protokol

Kot je Cobra obrazložil v najnovejših svežih novicah:

"Izkazalo se je, da plejadski protokol 'Ukaz PB zvezdni prah' za odstranjevanje kronične bolečine deluje z 80% učinkovitostjo. Glavni dejavniki, ki botrujejo k zmanjšani učinkovitosti protokola so potlačena krivda, potlačena negativna čustva, dušne pogodbe s temnimi silami iz prejšnjih življenj in ekstremno kompleksni in/ali težki zdravstveni pogoji.

Morate razumeti, da ta protokol v večini primerov ne zdravi vzroka bolečine, ampak samo naravna osrednji živčni sistem, da le-ta pošilja zmanjšan signal bolečine. Signal zmerne bolečine je nato samo znak, da je nekaj narobe s fizičnim telesom ter da je potreben obisk zdravnika. Ta protokol NI nadomestek za posredovanje konvencionalne ali alternativne medicine.  
Sile Luči so prosile, da se ta protokol širi po spletu, saj lahko občutno zmanjša obseg nepotrebnega trpljenja na površju planeta."

Da bi ta protokol razširili po internetu, sva se s Cobro strinjala, da bi se ta protokol izvajal ob nedeljah med 17:45 in 18:00 uro, ko zaključimo z vsemi meditacijami. Ta protokol lahko po želji izvedete kadarkoli med temi 15-imi minutami.

Tu je protokol:

Trikrat ponovite v mislih.  

“Komend PB stardast”
(fonetični zapis - podrobnejšo razlago lahko najdete tukaj)


Moja dobra prijateljica Arbre je ustvarila ta kratek video za promocijo protokola, prosimo delite ga po spletu.Zmaga Luči! 

Reference:  http://sl.prepareforchange.net/2017/11/06/fizicna-intervencija/

Komentarji