Sveže novice o Meditaciji za naravne in umetne katastrofePred kratkim se je v Afriki zgodil izbruh pljučne kuge, ta nova bolezen je na Madagaskarju ubila že več kot 140 ljudi. 

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/659028/Plague-Black-Death-Madagascar-Africa-Spread-Death-Toll-Symptoms-WHO-Airborne-Pneumonic

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5074783/Outbreak-plague-mutate-UNTREATABLE.html

Cobra je potrdil, da je ta izbruh povezan s sledečimi avgustovskimi novicami:

http://uk.businessinsider.com/bubonic-plague-fleas-arizona-new-mexico-2017-8?r=US&IR=T

Prav tako se je v Iranu in Iraku zgodil potres z magnitudo 7,3, ki je na območju povzročil ogromno gmotno škodo.

https://www.rt.com/news/409633-iran-iraq-earthquake-updates/

Da bi na teh območjih, kot tudi na že obstoječih območjih, kot je Puerto Rico, ki se po orkanu Maria še vedno ni opomogel, olajšali situacijo, bi radi ponovno aktivirali Meditacijo za naravne in umetne katastrofe, začenši s ponedeljkom, 13. 11. 2017 ob 15:00 uri po GMT času (ob 16:00 uri v Sloveniji, o.p.).

Tu lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Tu je seznam predvajanja vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:

https://goo.gl/55S8fc

Vodene zvočne meditacije za ostale meditacije lahko najdete tudi na nedavno posodobljeni strani z novo prikazovalno tabelo. (kmalu v slovenščini)

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/guided-audio-for-meditations.html?m=1

Spodaj so navodila meditacije: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.
2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.
Predstavljajte si to medtem ko se povezujete z jedrom planeta. Predstavljajte si, kako se zlata in zelena Svetloba vrtita okoli vas in tako krepita vašo povezavo z Gajo. 
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje.
4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.
5. Okoli Zemlje si predstavljajte mrežo v vzorcu Rože Življenja, osvetljeno z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.
6. Predstavljajte si vsa področja našega sveta, ki potrebujejo Svetlobo, Zdravljenje in Ljubezen tako trenutno kot tudi v prihodnje, kako se polnijo s Svetlobo in si predstavljajte vse ljudi ter vsa živa bitja na teh področjih v Sferi Svetlobe.
7. Predstavljajte si vse ljudi, ki po vsem svetu sidrajo Svetlobo, kako pomagajo silam Luči pošiljati močne žarke svetlobe vsem področjem, ki imajo kakršnokoli slabo vreme, premike tektonskih plošč, požare ali nevarne pogoje in krepijo Zdravljenje, Ljubezen in Svetlobo. 
8. Dihajte s hvaležnostjo v svojem srcu ... zahvalite se vaši prisotnosti Jaz Sem, Viru, Boginjam z vsega sveta, Silam Luči in Vsem Bitjem Luči za pomoč.


Tu lahko najdete osnovne informacije o tej meditaciji:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/nova-splosna-meditacija-za-naravne.html

Prav tako ustvarjamo ločeno meditacijo za zdravljenje vseh živali in rastlin tega planeta. Ko bomo podrobnejše informacije dodelali, jih bomo objavili na tem blogu.
Komentarji