ŠIRITE PO INTERNETU! Meditacija miru za Sirijo in seansa zdravljenja na daljavo


Kot je omenil Cobra je bitka za sirski vrtinec Boginje, ki je eden izmed najpomembnejših ključnih energijskih točk v planetarnem energetskem omrežju, resnični okultni razlog v ozadju sirskega konflikta.


https://www.rt.com/news/427105-hama-explosions-syria-military

https://www.rt.com/news/427707-syria-missile-attack-airbase

Meditacijo miru bomo za nevtralizacijo negativnih učinkov vojaške eskalacije, ki se v tem trenutku odvija v Siriji, izvajali ob točnem času vsake bodoče polne Lune, dokler se situacija ne izboljša.  

Dnevi nastopa polne Lune:
Ura (CEST in CET)
Torek, 29. 05. 2018
16:19
Četrtek, 28. 06. 2018
06:53
Petek, 27. 05. 2018
*
22:20
Nedelja, 26. 08. 2018
13:56
Torek, 25. 09. 2018
04:52
Sreda, 24. 10. 2018
18:45
Petek, 23. 11. 2018
06:39
Sobota, 22. 12. 2018
18:48
* popoln Lunin mrk

Naslednja meditacija Miru bo torej v torek, 29. 05. 2018 ob 16:19 uri, ki je tudi čas polne cvetlične Lune.


Ta polna Luna ponazarja čas večje rodnosti in simbolizira božansko žensko. To je odlična priložnost za vlivanje energije Boginje v to območje in pospeševanje procesa planetarnega osvobajanja.

Tu lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.
2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa prinašanja miru planetu Zemlji in njenim prebivalcem. 
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut. 
4. Sedaj si predstavljajte, kako Vijolični Plamen čisti sirski vrtinec in njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni. Nato si predstavljajte, kako se ta vijolični plamen širi po vsem Bližnjem Vzhodu  ter ga očiščuje. Nato ga razširite še bolj, dokler ne zaobjame celotnega planeta in očisti njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni.
5. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, zdravilna Božanska ženska energija zdravi vse ljudi v Siriji in državi prinaša mir. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščiti Sirijo. Predstavljajte si, kako ta božanska ženska energija po vsem svetu zdravi misli in srca vseh ljudi, ki so del sirskega konflikta. Nato si predstavljajte,  kako se ta božanska ženska energija širi skozi celoten Bližnji Vzhod in zdravi vse tamkajšnje ljudi. Nato jo razširite še bolj, dokler ne zaobjame celotnega planeta in ozdravi vsa živa bitja na planetu.

Boginja želi mir in mir bo!

Vodene meditacije in druga sredstva za to meditacijo so na voljo na spodnji povezavi:

Pridružite se lahko tudi zdravljenju na daljavo z Mojstri Modrosti2 in Zdravilni Zvezdnimi Žarki za pomoč ljudem okoli sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli, ki ga organizirata Mednarodna skupina Zlate dobe in japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. To je brezplačno darilo za vse.


https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/01/mesecno-zdravljenje-na-daljavo-z.html

28. (ponedeljek) in 29. (torek) maja bosta potekala dva zdravljenja na daljavo ob sledečih časih: 

Prvi dan: 28. 05. 2018 od 16:00 do 16:30 ure
Drugi dan: 29. 05. 2018 od 16:00 do 16:30 ure

Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

29. 05. 2018 bomo ob 16:45 uri izvajali tudi redno meditacijo ob polni Luni.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/04/meditacija-ob-polni-roza-luni-v.html

Polna Luna v obdobju naših najtemnejših dni simbolizira sijočo svetlobo, ki osvetljuje naše najgloblje in najtemnejše kotičke ter prinaša zavedanje v najtemnejše predele ignorance, sramu, krivde in zadrege. Prihajajoča polna cvetlična Luna nam še posebej pomaga odvreči zunanji sloj kože kot načina obnavljanja. To je čas, ko se zazremo vase in se analiziramo. Zazrite se vase kajti stvari, ki so bile skrite, se bodo sedaj razkrile. Imamo priložnost pozdraviti se ter se videti v popolnoma novi luči, svetlobi, ki sije z Lune.

https://themoonlightshop.com/blogs/news/18987524-the-flower-moon-in-may

Če ste tako vodeni, se nam prosimo brez zadržkov pridružite pri tej meditaciji, kot tudi pri meditaciji Miru.
Zmaga Luči!

-------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.
Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči. 


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji