Meditacija za mirno tranzicijo v Parizu, 05. 05. 2018 ob 15:00 uri


Danes (05. 05. 2018) se bo v Parizu odvil protest, ki ga je organiziralo Vrhovno sodišče Nacionalnega sveta za prehod v demokracijo. narodne tranzicije. Kot je Benjamin Fulford omenil v svojem tedenskem poročilu z dne 30. 04. 2018; "Naslednja poteza bo morda odstranitev Macrona. “Vrhovno sodišče Nacionalnega sveta za prehod v demokracijo, ki je edina legitimna pravna avtoriteta v Franciji, je izdala nalog za aretacijo Macrona in njegove ilegalne vlade'' in po navedbah Sveta upajo, da jo bodo izvršili 05. 05. 2018."
Sedaj imajo Francozi Macrona dovolj in miroljubno pozivajo k njegovemu odstopu. Vendar obstaja velika možnost, da bo policija uporabila grobo silo za zadušitev svobodne volje francoske javnosti, tako kot se je to zgodilo s špansko policijo med katalonskim referendumom za neodvisnost.  
Zato bomo imeli posebno meditacijo za Francijo, zato da se bo lahko doseglo mirno rešitev.  Meditacijo bomo izvajali ob 13:00 uri po UTC času (ob 15:00 uri v Sloveniji o.p.)S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas: 
Navodila: (predlagani čas meditiranja je 15 minut)1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 2. Navedite vaš namen, da boste situaciji v Franciji ponesli mir in zdravljenje, še posebej trgu Sloge v Parizu.3. Predstavljajte si izžarevanje žarka Svetlobe iz vaše čakre Zvezde Duše1 (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) v čakre Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo. 4. Predstavljajte si, kako se sedaj kolektivni žarek Svetlobe širi v zemeljsko energijsko omrežje in doseže Francijo ter se povezuje s čakrami Zvezd Duš vseh ljudi, ki so del tamkajšnje situacije ter jih uravnoveša in navdihuje za iskanje mirne rešitve. 

Vodena meditacija v angleščini: 

Prav tako je tudi zelo pomembno, da se Francozi zavedajo, da jih bomo podprli s to meditacijo, zato da se bo energijo Svetlobe prejelo ter da se bo situacija tako omilila. 


Boginja želi Mir in Mir bo!

Trg Sloge, Pariz (Place de la Concorde, Paris)


Opomba prevajalke:
1 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen. 

Komentarji