VAL Ljubezni – Meditacija z Boginjo v nedeljo, 13. 05. 2018 ob 09:00 uri


SestrstvoVrtnice in blog Radi Imamo Množične Meditacije bosta v nedeljo, 13. 05. 2018, gostila posebno meditacijo za prinašanje Galaktičnega Vala Ljubezni v planetarno svetlobno omrežje. Ta meditacija se bo odvijala ob točnem času konference Povzdignjenja1 v Tajpeju, ko bo Cobra govoril o GALAKTIČNEMU VALU LJUBEZNI.  

http://portal2012.org/Taiwan.html


Izvajali bomo dve meditaciji z boginjo, ki jih je predlagal Cobra.

https://zmagaluci.blogspot.si/2018/02/moc-boginje.html

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Če ste tako vodeni, ste se nam prisrčno vabljeni pridružiti!

To je tudi poziv vsem obstoječim fizičnim skupinam Sestrstev Vrtnic, da se ob tem času združijo in izvajajo ti dve meditaciji, kot tudi povabilo vsem skupinam delavcev Luči, dušam dvojčicam2 in posameznikom, da se nam pridružijo pri prinašanju Svetlobe in Ljubezni v planetarno omrežje.

Meditacijo bomo izvajali v nedeljo, 13. 05. 2018 ob 07:00 uri po UTC času (ob 09:00 uri v Sloveniji, o.p.).

To je enako ob 15:00 uri po CST času v Tajpeju, 10:00 uri po EEST času v Kairu, ob 09:00 uri po CEST času v Parizu, ob 08:00 uri po BST času v Londonu, ob 03:00 uri po EDT času v New Yorku, ob 02:00 uri po CDT času v Čikagu, ob 01:00 uri po MDT v Denverju in ob 00:00 uri po PDT času v Los Angelesu v nedeljo, 13. 05. 2018.

Tu je povezava do dogodka na Facebooku za to meditacijo:

https://www.facebook.com/events/228672761215295/

Tu so navodila meditacij:

Meditacija 'Vrnitev Boginje'

1. Sprostite svoje telo in misli tako, da nekaj časa opazujete svoje dihanje.

2. Predstavljajte si izžarevanje roza stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca3 skozi vaše telo v središče Zemlje. Ta steber Svetlobe ohranite aktivnega nekaj minut. Nato si predstavljajte ljubečo žensko prisotnost v obliki prelepe boginje, ki se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Ta prisotnost bo uravnovesila vašo notranjo žensko in vas napravila bolj ljubeče. Nekaj časa ostanite združeni s to prisotnostjo.

3. Predstavljajte si svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, v kateri se moški in ženske popolnoma razumejo in v kateri naša družba preraste potrebo po vojnah in konfliktih, saj so vse temne entitete, fizične in nefizične odstranjene z našega planeta. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba svojo lastno povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

Opomba: Prosimo izvajajte to vizualizacijo kot je napisano v navodilih in je ne spreminjajte, sicer ne bo imela želenega učinka. 

Meditacija 'Vrtinec Boginje'

1. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

2. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezd, razpršenih v tem stebru Luči.

3. Še naprej pojte mantro in se vrtite. Po nekaj minutah, spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca.

4. Medtem začnite peti mantro eeeaaa tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se iz vašega srca navzven širi mavrični vrtinec Luči po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti4, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic, sorodnih duš5, dušnih družin in drugih bitij Luči.

5. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

Vodena meditacija v slovenščini:

Lahko si ogledate tudi spodnjo povezavo, kjer je obrazloženo, kako izvajati meditacijo Vrtinca Boginje:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2017/11/video-ki-razlaga-kako-izvajati-vrtinec.html

Ljubezen, Enotnost in blagoslov Boginje vsem!
Opombe prevajalke:
1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 duša dvojčica duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
4 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
5 sorodna duša sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

Komentarji