Zaščita in zdravljenje za Coreya Gooda ter njegovo družino

Dragi bojevniki Luči in zdravilci,


28. 05. 2018 je Corey Goode prosil za nujno podporo zanj, njegovo družino ter za njegove sodelavce:

Corey Goode: "Pozivam vse bojevnike Luči. Mojo Ekipo, otroke in mene močno napadajo z mešanico duhovnih in tehnološko izboljšanih človeških duševnih napadov. V naših domovih/sobah so se zvrstili številni energetski napadi, kot tudi vdori ''Senčnih Bitij''. Iste vrste doživetij poročajo tudi različni kontakti Alianse, nekaj izmed njih je doživelo vdore ''Senčnih Bitij'' na nekaterih zelo občutljivih in zaščitenih lokacijah. Poročanja Alianse so bila v zadnjih nekaj tednih izjemno redka. Obvestili so nas, da so sredstva Alianse delujoča. Informacije so postale tako skope, da me ljudje, ki so običajno informirali mene, prosijo za ''priliv informacij''. Noro, kako lahko postaneš odvisen od prejemanja notranjih informacij. Kmalu naj bi imel sestanek z Alianso TVP1, kjer bom nadalje obveščen o Iluminatskih skupinah, ki so se infiltrirale v naše skupnosti. V nedavnem članku Davida Wilcocka, ki ga je objavil na svoji spletni strani, sem jaz priskrbel informacije z izvornega informativnega sestanka glede ilumantskega kulta, ki se je infiltriral in deloval na področju ezoterike in ufologije. Menimo, da je ta skupina povezana z duhovnimi in energetskimi napadi skupaj z nadlegovanji in izvidništvom ''senčnih bitij''. Prosim vzemite si trenutek ter pošljite moji družini in mojim sodelavcem toplo misel. Veseli bomo vsakršnih molitev, zaščite ali pozitivnih energij, ki nam jih lahko posredujete. Veselim se snidenja z vami na dogodku ''Stik v puščavi'', ki bo čez nekaj dni.

Hvala,
Corey Goode''


Prosimo predstavljajte si svetlobni ščit okoli Coreya, njegove družine ter njegovih sodelavcev. 

1. Pokličite Svetega Germaina in si predstavljajte, kako Vijolična Svetloba čisti Coreyev dom, avto/e in vse družinske člane. 

2. Predstavljajte si, kako Kozmični Krustusov Modri ŽAREK osvobaja Coreya, njegovo družino ter dom vseh vezi, ki ne delujejo za najvišje dobro.  

3. Predstavljajte si, kako Bela Svetloba AN prečiščuje Coreya, njegovo družino, dom in avto/e. 

4. Sedaj si predstavljajte, kako Coreya in njegovo družino obkroža sfera ali obroč Roza Svetlobe Boginje ter jih ščiti in jim pošilja samo ljubeče energije. 

5. Okoli Coreya, njegove družine in doma si predstavljajte zrcalo, ki odbija vse, kar ne deluje za višje dobro, nazaj k njihovemu viru.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Izvajate lahko tudi sledečo meditacijo: 

"Zmajevi viri so posredovali protokol učinkovite meditativne zaščite. Priporočajo, da se ta protokol izvaja enkrat ali pa večkrat dnevno ter da se ta varovalni ščit vzdržuje tekom faze Preboja za ohranjanje vibracijske frekvence Luči: 

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoj dih, ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja. 

2. Predstavljajte si izžarevanje briljantnega belega vrtinca Svetlobe iz vaše čakre Zvezde duše2 navzdol skozi vaše telo v smeri urinega kazalca. Predstavljajte si, kako čisti energijska polja vašega fizičnega, plazemskega, eteričnega, čustvenega in mentalnega telesa. Ohranite ta vrtinec tako, da ga povežete z virom univerzalne Svetlobe ter ga programirajte, da ohranja vsa vaša energijska telesa prečiščena.  

3. Okoli avričenga polja vašega fizičnega, plazemskega, eteričnega, čustvenega in mentalnega telesa si predstavljajte polprepustni zrcalni ščit v obliki jajca. Ta zrcalni ščit spusti v vaše energijsko polje vse pozitivne energije, toda odseva ter odbije vse negativne energije nazaj k njihovemu viru ('vrni pošiljatelju'). Sprogramirajte ta zrcalni ščit da vas opozori, ko je k vam usmerjena kakršnakoli vrsta negativne energije ter da jo odbije nazaj k njenemu izvoru.  

4. Predstavljajte si, kako svetloba prerazporeja vse dele vas ter vaših energijskih polj nazaj v stanje ravnovesja in harmonije. Medtem lahko pojete mantro OM, ker je OM prazvok Svetlobe, zato bo njegova resonanca najučinkoviteje obnovila harmonijo."--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Za Coreya, njegovo družino in zase lahko prikličete tudi plejadski ščit:
ali pa, če ste tako vodeni, vključite njega in njegovo družino v meditacijo za nujne primere vsak dan ob 17:00 uri:Zmaga Luči!

-------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.
Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

1 TVP – Tajni Vesoljski program (angl. SSP – Secret Space Program)

2 čakra Zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji