Mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki

Spodaj je objava s spletne strani Mednarodne Skupine Zlate Dobe za prihajajočo seanso zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti1 in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki ob času naših običajnih meditacij ob polnih in praznih Lunah.

To je tudi dobra priložnost za pošiljanje zdravilnih energij Izidi Astari.

30. in 31. 01. 2018 se bosta odvili dve zdravilni seansi ob sledečem času:

Prvi dan
: 30. 01. 2018 od 15:00 do 15:30 ure

Drugi dan
31. 01. 2018 od 15:00 do 15:30 ure

Če želite, se brez zadržkov udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/----------------------------------------------------------------------------------


                                 


Mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki
2018 je posebno leto! To leto je podedovalo veliko izjemnih dosežkov in osnovanih idej iz leta 2017. Brez dvoma bo to leto pospešilo DOGODEK, Prvi Stik in Povzdignjenje2 Zemlje!  Ob drugem dnevu naše zdravilne seanse bomo imeli poseben Luni mrk, imenovan tudi mrk super modre Lune! To priložnost lahko izkoristimo za krepitev zdravljenja javnosti, planeta in za asistenco sil Luči pri izvrševanju vseh svetlobnih projektov ob tem času:  


Tekom seanse zdravljenja na daljavo bomo tudi izidi Astari poslali zdravilne energije:
S Cobrinega uradnega bloga:
Učiteljica Izida je velika učiteljica, ki Zemlji prenaša energije Boginje. Temne sile imajo največji odpor prav do energije Boginje, ker je to ena izmed najmočnejših energij za osvoboditev Zemlje. Zaradi tega velikokrat doživi napade!

Pripravimo se na Spremembo – Mednarodna Skupina Zlate Dobe bo v sodelovanju s Pripravimo se na Spremembo – Japonska 14. in 15. dan vsakega lunarnega meseca priskrbela zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki v pomoč vsem ljudem sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjamo brezplačno.
Zdravilci z vsega sveta, vključno z Japonske, Malezije, Kitajske, Tajvana, Hong Konga, itd., ki so kvalificirani v iniciaciji 2. stopnje in prakticirajo Cobrinih 13. žarkov… se bodo posvetili razvoju v nosilce SVETLOBE in vsem prenašali te božanske zdravilne žarke. Izkoristite to dragoceno priložnost in se nam prosimo ob zgoraj navedenemu času pridružite na Youtube kanalu Mednarodne Zlate Dobe.

KDAJ:
Prvi dan: 30. 01. 2018 od 22:00 do 22:30 ure po CST času v Tajpeju (od 15:00 do 15:30 ure v Sloveniji, o.p.) 

Drugi dan: 31. 01. 2018 od 22:00 do 22:30 ure po CST času v Tajpeju (od 15:00 do 15:30 ure v Sloveniji, o.p.)

Čas teh dveh zdravilnih seans v vašem lokalnem času lahko poiščete na spodnjih dveh povezavah:

Prvi dan:


Drugi dan:


P.S.:  22:00 ura po CST času v Tajpeju je enako:

06:00 uri po PDT času v Los Angelesu,
08:00 uri po CDT času v Čikagu,
09:00 uri po EDT času v New Yorku,
14:00 uri po BST času v Londonu,
15:00 uri po CET času v Parizu,
16:00 uri po EET času v Kairu,
23:00 uri na Japonskem

              2018 Remote Healing Session Schedule


KJE:
Prenos v živo preko Youtuba (Mednarodna Skupina Zlate Dobe)

↓↓↓Povezava do klika za zdravljenje ob prvem dnevu↓↓↓:


Žarki Mojstrov Modrosti in Zvezdni žarki:

Kdo so MOJSTRI MODROSTI

Mojstri Modrosti so zaključili z vsemi izzivi in prešli skozi vse težavnostne nivoje zemeljskega sistema reinkarnacije in pobegnili iz nadzorne matrice zapora Zemlje, zato nam lahko podajo kozmično znanje in nam tako pomagajo pospešiti osvobajanje planeta Zemlje. Zaradi njihovih prejšnjih življenj in izkušenj na Zemlji, imajo svoje višje vizije za podporo planetarne osvoboditve in so popolnoma predani vsem živim bitjem na planetu Zemlji. 

Povezovanje s svetlobo Mojstrov Modrosti je za nas izjemnega pomena. Naša srca in notranjo odločitev bomo uporabili za odpiranje komunikacije z njimi. Opisali jim bomo tudi situacijo na Zemlji in jim posredovali naše ideje. To lahko pospeši proces osvobajanja Zemlje in nam pomaga doživeti Dogodek kolikor hitro je to mogoče.


Sledeče so zdravilni vidiki žarkov Mojstrov Modrosti in Zvezdnih žarkov:

ŽARKI MOJSTROV MODROSTI

1. Žarek Sanande – Sananda (Jezus) je bil Mojster, ki je na Zemljo večkrat prišel in učil človeštvo brezpogojne ljubezni. V Indiji ga kličejo Krišna, na Zahodu ga kličejo Kristus. Za pošiljanje energij s Sirija3 na Zemljo sedaj tesno sodeluje z Aštarjem. Njegova večja pomembna misija je učiti ljudi brezpogojne ljubezni, zdraviti njihova srca in jih učiti brezpogojne ljubezni do ostalih ljudi.

2. Žarek Hut Kuthumija – Kuthumi je bil Mojster, ki je ljudem širil raznovrstne zdravilne tehnologije in znanje medicine. Da bi pomagal več ljudem, združuje prednosti Zahodne medicine in jih poučuje o tahionski4 zdravilni tehnologiji. Odgovoren je za razvoj novih zdravilnih tehnologij. Ena izmed Kuthumijevih mojstrovin je laserska energije svetlobne mandale. Mojster Kuthumi bo po Dogodku sprostil še več presenetljive tehnologije. Obstajajo raznorazne zdravilne tehnologije, ki si jih sile Luči želijo sprostiti  pred in med Dogodkom kolikor hitro je to mogoče.

3. Žarek Aštarja – Poveljnik Aštar Zemlji prinaša peto dimenzijo zavesti in višje znanje, s 5-dimenzionalno telepatsko sposobnostjo nam pomaga prebuditi se in pozitivno promovira naše povzdignjenje4 v peto dimenzijo. Aštar nam tudi pomaga spoznavati našo zvezdno družino in načrtovati Prvi Stik po Dogodku.

4. Žarek Svetega Germaina – Ustvarja obilje tako duhovnega kot materialnega bogastva, Zemlji prinaša duhovno znanje Šol Misterijev. Sv. Germain v tem času igra zelo pomembno vlogo. Rodil se je že prej, v 18. stol. v Franciji, kjer je v Parizu  ustanovil Šolo Misterijev in koder je tudi organiziral skrbniški sklad Svetega Germaina. Po Dogodku bo mnogo delavcev Luči, še posebno tisti, ki trdo delajo za Luč, prejelo sredstva iz skrbniškega sklada Svetega Germaina. Glavni namen tega denarja je pomagati delavcem Luči v vsakodnevnem življenju in financirati Prvi Stik.

5. Žarek Serapisa Beya –Serapis Bey ima veliko mero povezanosti in sodelovanja z angelskim kraljestvom. Če si nekdo želi komunicirati z angelskim kraljestvom, se lahko poveže z Mojstrom Serapisom Beyom.

6. Žarek Djwhala Khula – Pomaga zdraviti mentalno in eterično telo.

ZVEZDNI ŽARKI

1. Plejade5 – zdravi um in razmerja.

2. Sirij – v naša srca prinaša veselje.

3. Orion6 – čisti naša notranja čustva, pretvori notranjo negativnost in sovraštvo, sprošča vsa depresivna čustva.

4. Galaktično Centralno Sonce7 – naša svetloba in vir naše življenjske energije, evolucije, povezuje nas z našimi višjimi jazi in višjimi cilji, pomaga se nam spomniti naših misij na Zemlji.

5. Andromeda8– spreten v manipulaciji fizičnega kraljestva, vključno s financami in vsemi materialnimi stvarmi, krepi 3D vidike naših življenj kot so krepitev zdravja, razmerij, financ, itd.

6. Lira9 – pomaga nam povečati in krepiti našo ustvarjalnost.

7. Antares10 / Aldebaran11 – pomaga nam pomakniti se iz dualnosti v ENOST.


Prosimo vedite:
1. Prehranske možnosti: Prosimo odločite se za svežo ali organsko zelenjavo, čisto in varno pitno vodo, preživite več časa v naravi in vzdržujte pozitivno zavest. (Ko živali umro, se v njihovih celicah shrani energija strahu. Ko ljudje jedo meso, se njihova frekvenca zmanjša).

2.Pred začetkom zdravilne seanse si lahko privoščite prijetno kopel; to vam bom pomagalo ohraniti aktivno energijo žarkov znotraj vašega energetskega sistema.

3.Med zdravljenjem, se lahko uležete ali preprosto usedete in sprostite vse svoje mišice in napeta čustva. Dihajte globoko in brez prestanka (tako se boste pomaknili v alfa stanje). Osredotočite se na vašo kronsko ali srčno čakro in popolnoma zaupajte in prejmite zdravilne žarke. 

Opomba za sodelujoče:

Invokacija pred zdravljenjem:  
Danes kličemo vse Mojstre modrosti in zvezdne žarke.
Sedaj vabimo prisotnost… (____ Maojstrov…) JAZ SEM popolnoma, odkrito in večno odprt zdravljenju. Zaščiti in notranjemu vodenju Luči. Tako naj bo in tako je!

Zahvala po zdravljenju:
Skupaj se zahvalimo Mojstrom Modrosti in Zvezdnim Žarkom.
Hvala  (_____Mojstrom….)Danes se globoko zahvaljujemo Mojstrom Modrosti, Zvezdnim Žarkom, Zdravljenju Svetlobe, Zaščiti Svetlobe in Vodenju Svetlobe, ki nam pomagajo doseči obilje duhovnega in materialnega življenja!
Naj se uresničijo načrti Ljubezni in Svetlobe!
Prosimo prenesite našo brezmejno hvaležnost in spoštovanje do teh Žarkov!

O tej zdravilni aktivnosti:
Po vsem svetu imamo okoli 40 zdravilcev, ki vsak mesec priskrbijo te zdravilne žarke.


Opombe prevajalke:
1 Mojstrov Modrosti (ang. AscendedMasters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (AscendedMasters).
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
3 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α CanisMajoris))– najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).
4 Tahioni –sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd.nivoju.
5 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500.Več na:https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu.Več na:
7 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
8 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na:https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.
9  Lira (lat. Lyra) – majhno ozvezdje severne nebesne poloble in eno od 88 sodobnih ozvezdij, ki jih je priznala Mednarodna astronomska zveza. Ime ozvezdja izhaja iz starogrškega imena za liro - λύρα: lýra. Liro so na zvezdnih kartah pogosto prikazovali kot jastreba ali orla, ki nosi liro, zato se jo včasih imenovali Vultur Cadens (Padajoči jastreb) ali Aquila Cadens (Padajoči orel). Najsvetlejša zvezda Lire je Vega, ena najsvetlejših zvezd na nočnem nebu, ki tvori znani asterizem Poletni Trikotnik. V ozvezdju Lire se nahaja tudi Obročasta meglíca (tudi Kolobarjasta meglíca, Messier 57 ali NGC 6720), ki je ena najbolj znanih predstavnic planetarnih meglic.
10 Antares – (α Škorpijona (α Sco, α Scorpii)) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Škorpijon in ena najsvetlejših na celotnem nočnem nebu. Poleg Aldebarana, Spike in Regula je ena izmed štirih najsvetlejših zvezd, ki ležijo manj kot 5° od ekliptike. Po barvi podoben Aldebaran leži skoraj neposredno nasproti Antaresu v živalskem krogu.V primerjavi z našim Soncem, bi njen premer dosegel Jupitrovo tirnico. Masa zvezde je 15 do 18 Sončevih, njen izsev pa je 10.000 krat večji. Oddaljen je približno 600 svetlobnih let od Sonca in je dvozvezdje. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Antares.
11 Aldebaran – (α Bika(α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

Komentarji