Nujno! Meditacija za Coreya Gooda

 

Prišel je čas, da se ponovno združimo kot skupnost delavcev in bojevnikov Luči ter podpremo našega žvižgača, Coreya Gooda.

Potrdili so, da je Corey Goode na urgenci, zaradi tega ga je David Wilcock nadomeščal v intervjuju radijske Fade to Black z Jimmyem Churchem.  Prosimo pridružite se tej dnevni meditaciji od danes naprej ob 17:00 po UTC času (ob 18:00 uri v Sloveniji, o.p.) in mu pomagajte okrevati na fizičnem, mentalnem in čustvenem področju, kar mu bo v miru omogočilo dokončati svojo misijo. Čas meditacije je enakovreden 12:00 uri po EST času in 09:00 uri po PST času.   

S pomočjo spodnje povezave lahko poiščete čas te meditacije v vašem lokalnem času:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Corey+Goode&iso=20180111T17&p1=1440

Ali pa spremenite UTC čas v vaš lokalni čas s pomočjo spodnje povezave:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Povezava do vodene meditacije v ostalih jezikih:

https: //goo.gl/Jzc2P9

Dokler se ne naloži vodenih meditacij za Coreya, lahko uporabimo isto meditacijo kot za Emeryja Smitha, samo da spremenimo ime in se osredotočimo na Coreya.

Obvestilo prevajalke: Meditacijo za Emeryja Smitha nismo posneli, ker so jo dokaj hitro umaknili s sporeda. Meditacijo za Coreya Gooda smo že posneli, čakamo samo še na objavo na Youtubu, tako da bo kmalu na voljo – ko bo, jo bomo takoj posredovali na to stran.

https://youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGfbEQPUiuhyVxGeFgw6wbhG

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/12/meditacija-za-emeryja-smitha.html

Tu pa je še povezava do dogodka za to meditacijo na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/949961268496205/

Vodena meditacija v slovenščini: 


Spodaj se nahajajo navodila te meditacije:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Božanske zaščite in zdravljenja Coreyu Goodu, kar mu bo omogočilo v miru  dokončati svojo misijo brez kakršnikoli negativnih interferenc.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše2 in vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz Coreyeve prisotnosti JAZ SEM v njegovo čakro zvezde duše. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba prši navzdol skozi njegovo celotno telo in avro.

7. Predstavljajte si, kako ta Božanska svetloba zdravi vsa njegova telesa (fizično, plazemsko, eteričnem, čustveno, mentalno in kavzalno) skozi vse točke v času, dimenzije, prostor in realnosti. Medtem, ko si Coreya predstavljajte popolnoma zdravega, si predstavljajte, kako ta svetloba žari vse svetleje in svetleje.

8. Predstavljajte si, kako Coreya obdaja ekipa močnih dobronamernih bitij Luči, ki mu stojijo ob strani in ga ščitijo, medtem ko z veseljem in brez truda opravlja svojo misijo. 

9. Predstavljajte si, kako Coreyevo avro zaobjema močan ščit iz zlate svetlobe. Ko v njegovo avro priteka bela svetloba si predstavljajte, kako ta ščit postaja vse močnejši. Izrecite namen, da ta ščit postane stalen ter da ga od te točke dalje ščiti pred vsemi negativnimi interferencami.  

10. Predstavljajte si Coreya v popolni sreči.

11. Zmaga Luči!


Opombi prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji