[Sulica Svetlobe] Meditacija čiščenja ob super Luni – Volkovi prežijo na sublunarne bombe s toplet delci

Kot je bilo omenjeno v moji prejšnji objavi v zvezi z Meditacijo ob volčji polni Luni, bo nastopila tudi meditacija ob točnem času polne Lune ob 02:24 uri po UTC času (ob 03:24 uri v Sloveniji, o.p.), ki jo je organiziral moj prijatelj Sword (Meč, o.p.), avtor bloga 'Spear of Light' (Sulica Svetlobe, o.p.).

https://spearoflight.blogspot.co.uk/ 

Kot je Cobra v svojem najnovejšem intervjuju povedal, so pogoji na plazemski ravni še vedno pod optimalnim ter da je pred Dogodkom1 potrebno odstraniti vse bombe s toplet2 delci..

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/nova-meditacija-za-odstranjevanje-bomb.html

V pomoč silam Luči bi rad spodbudil vse, naj se udeležijo te meditacije, ki je v bistvu Meditacija za bombe s toplet delci in plazemske parazite.

S pomočjo spodnje povezave lahko preverite natančen čas volčje polne Lune v vašem lokalnem časovnem pasu:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=WOLF+SUPER+MOON+-+toplet+sublunar+removal&iso=20180102T0324&p1=262&am=15 

Tu je povezava do dogodka na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/378976622547485/

Na tem seznamu predvajanj so na voljo tudi vodene meditacije v različnih jezikih:
https://goo.gl/nHJAVQ

Vodena meditacija v slovenščini:


Zmaga Luči!

--------------------

Osvobajanje Gaje in njenih prebivalcev traja predolgo. Čas je, da se vsej negativnosti reče STOP ter da se jo odstrani. Čas je, da zaključi proces našega osvobajanja ter da se prične proces našega globalnega povzdignjenja3. Čas je, da se sproži DOGODEK! Pripravljeni smo na naslednji korak, sedaj je čas, da se odstrani še eno oviro.

Čas je, da se ponovno poslužimo dejanj in da tokrat pomagamo silam Luči v sub-lunarnem prostoru ter kot CELOTA podpremo drugega!

PRIŠLA JE ŠE ENA PRILOŽNOST ZA POSPEŠITEV TEGA PROCESA! 


                                       

Kot je bilo povedano v najnovejšem intervjuju s Cobro:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/12/cobra-intervju-z-ekipo-radi-imamo.html

"H: Ali bi nam lahko povedali količino plazemskih bomb s toplet delci, ki jih je še potrebno odstraniti?

C: Rekel bi, da jih je bilo že mnogo odstranjenih in da se jih mora še veliko odstraniti, zato ta problem še ni bil razrešen, toda moralo se ga bo razrešiti preden se Dogodek lahko zgodi. Dogodek se NE more zgoditi, preden se plazemskih bomb s toplet delci ne odstrani.
"


TU LAHKO PREVERITE SVOJ ČAS:


NAVODILA:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev ter za odstranitev vsega eksotičnega orožja na plazemski ravni, kar bo sprožilo Dogodek.

3. Predstavljajte si izžarevanje modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca4 skozi zvezdna vrata AN, ki se nahajajo v osrednji zvezdi Orionovega5 pasu, zatem ta Svetloba izžareva skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije, nato prispe do zvezdnih vrat AN in se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.
Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol.
Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako vijolični plamen čisti zadnja oporišča skupine Himera pri DARPI v Severni Virginiji, v vojaški bazi Peterson v Koloradu in v laboratoriju Cold Spring Harbor na otoku Long Island, kot tudi korporacijo Lockheed in vsakršna hčerinska podjetja – vključno z njihovimi energijskimi polji na plazemskih, eteričnih in astralnih ravneh.

Nato si predstavljajte, kako se ta vijolični žarek širi po vsem planetu in čisti njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni.

5. Predstavljajte si, kako se vijolični plamen širi onkraj Gaje in čisti preostanek entitete Yaldabaoth ter vse ostale plazemske parazitske entitete.

6. Sedaj si predstavljajte Beli Plamen AN, ki prihaja iz Svetlobnega stebra med Virom in Zemljo ter čisti vse preostale bombe s toplet delci na plazemskih ravneh. Če želite, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si neškodljivo odstranjevanje in razkroj vseh bomb s toplet delci.

7. Predstavljajte si, kako se Beli Plamen AN širi po vsem Sončnem sistemu ter čisti vso anomalijo6 in prinaša Enost ter sidra Svetlobo Vira, s čimer se bo le-ta lažje manifestirala na Gaji in privedla karanteno h koncu.

8. Predstavljajte si odstranitev entitete Yaldabaoth7 ter vseh plazemskih entitet in si prestavljajte, kako njihov oprijem na Zemlji popusti.

9. Predstavljajte si, kako je planet osvobojen vsakršnega vpliva plazemske primarne anomalije in začutite, kako ob polnem zasidranju Svetlobe Vira plazemske, eterične in astralne ravni postajajo lažje in svetlejše, dokler ne izgine vsa tema.Seznam predvajanj vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:
https://goo.gl/5Z3Gnd

Vodena meditacija v slovenščini:Opombe prevajalke:
1 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: http://sl.prepareforchange.net/dogodek/.
2 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
3 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
4 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
5 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na:  https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
6 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.
7 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.

Komentarji