Kratko oznanilo

Najprej bi se rad zahvalil moji dušni sestri Zeevi Amriti za zapis prejšnje objave in da nas je obvestila o nedavnih potresih po svetu, vključno s potresom z magnitudo 7,9 nedaleč stran od obale Aljaske.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/01/pozor-danasnje-delo-luci-pomagajte.html

Objava nas tudi opominja na pomembnost Meditacije za naravne in umetne katastrofe in pozitivni učinek, ki smo ga s to meditacijo ustvarili, da bi Materi Zemlji pomagali soočiti se z vsemi bitkami, ki se dogajajo po planetu, zato da se lahko energija iz Gaje sprosti na pozitiven način.

Ko se približujemo modri luni in Luninemu mrku, se bodo aktivnosti tako sil Luči kot tudi sil Teme najverjetneje postale intenzivnejše.

Posledično je v zadnjih nekaj tednih veliko delavcev Luči, vključno z menoj ter mojo osrednjo ekipo bloga WLMM1, doživelo zelo močne energetske napade, zato je po mojem mnenju možno, da bo v prihodnih dneh vse skupaj postalo le še intenzivnejše.

Zaradi tega je bolj kot kdajkoli pomembno, da imamo primerno energetsko zaščito.

Tu je ena izmed tehnik zaščitenja iz knjige z naslovom: Kristalne Stopnice: Vodnik do Povzdignjenja2' avtorja Erica Kleina, ki jo je Cobra priporočil v intervjuju z ekipo PFC Japonska, katero lahko tekom dneva izvajate kadarkoli želite. Zelo je podobna meditaciji odcepitve, ki jo je priporočil Untwine. 
''Ali obstaja kakšna tehnika zaščitenja, ki jo lahko odobrite?''

Da. Pokličite Nadangela Mihaela. Prosite ga, naj vas obda s svojo modro svetlobo ter s svojim mečem poreže vaše telepatske povezave z vsemi človeškimi stvaritvami. To se vam bo zdelo kar navdihujoče, saj vas bo skoraj instantno odcepilo od vaših osebnih povezav. Rekel bi, da imajo te povezave večjo možnost, da vam povzročijo nelagodje, kot katerekoli druge entitete. To je zadostno.
 
Več tehnik zaščite bo na tem blogu na voljo kmalu.

P.S. Prosimo ne pozabite na meditacijo za nevtralizacijo negativnih temnih ritualov čez približno 1 uro.

https://www.facebook.com/events/508981309460364

Vodene meditacije:
https://goo.gl/gnAcmY

Vodena meditacija v slovenščini:

https://www.youtube.com/watch?v=zbmZCejOIgk&feature=youtu.be

Tu je objava z opisom te meditacije z jasnimi navodili!
https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/sirite-po-internetu-meditacija-z.html

Mnogo blagoslovov, mi smo ENO! Zmaga Luči! 

Opombi prevajalke:

1 WLMM – angleška kratica naslova bloga We Love Mass Meditation (Radi Imamo Množične Meditacije).
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji