Pozor: Današnje delo Luči, pomagajte umiriti tektonske premike in spremembe

Dragi delavci in bojevniki Luči, tu na Materi zemlji in v sublunarnem prostoru se dogaja veliko stvari. Še naprej ohranjajmo Luči in meditirajmo. Naslednja dva tedna bosta zelo zanimiva.
Prosimo preverite stran 'Aktualne meditacije' in se pridružite tolikim meditacijam, kolikor se jim le lahko! Svetloba, ki jo ustvarimo skupaj, je močna!  

Naša ekipa dela na meditacijah Zdravljenja in zaščite, zato se prosimo prepričajte, da ste to spletno stran dodali v svoje zaznamke in se nanjo naročili, zato da boste lahko prejemali najnovejše novice. Pošiljamo veliko ljubezni in zdravljenja vsem, ki doživljajo napade in preživljajo bolezni.

Zemlja se je tresla, zato si prosimo danes vzemite 16 minut in pomagajte pomiriti našo Mater, da bo lahko sprostila pritiske s čim manj škode, kot je to le možno.

Potres z magnitudo 7.9 se je zgodaj danes zgodil stran odAlaskinega otoka Kodiak, izdali so opozorilo za cunami za prebivalce ki žive nazahodni obali, zaradi česar so se nekateri prebivalci umaknili na višje predele,vendar so opozorilo kasneje preklicali.

Zgodili so tudi potresi z magnitudo 6,0 na Javi v Indoneziji, z magnitudo 5,5 na Solomonovih otokih, z magnitudo 4,9 blizu perujske obale, z magnitudo 4,0 blizu obale Oaxaca v Mehiki, z magnitudo 5,0 na južnem vzhodno-pacifiškem grebenu, z magnitudo 4,4 v severni Kolumbiji, manjši potresi pa so bili tudi drugod po svetu, vključno z Iransko-Iraško mejo, Turčijo in v bližini ekvadorske obale.

Aljasko so stresli tudi številni popotresni sunki. 
  
Na Japonskem je izbruh vulkana (za katerega se ni napovedovalo, da bo izbruhnil!) blizu smučarskega letovišča ubil enega človeka in ranil 17 ljudi. Pošiljamo blagoslov ob njegovem prehodu,  vsem poškodovancem pa pošiljamo zdravilno molitev.  

Prosimo pridružite se nam pri pošiljanju Ljubezni, Svetlobe in Pomirjujočih energij Materi Zemlji po zmajevih črtah1 in vsem njenim prebivalcem ob 16:00 uri po UTC času (ob 11:00 uri po EST  času v ZDA in po času v Bogoti za vse iz južne Amerike, ob 17:00 v Sloveniji).

In prosimo delite to meditacijo (in tudi druge naše meditacije) s svojimi skupinami.  

Dragi delavci Luči, hvala da še naprej OHRANJATE SVETLOBO! Skupaj SPREMINJAMO naš svet!

Za urnik meditacij, s pomočjo katerega boste našli VAŠ časovni pas, prosimo obiščite stran Aktualne meditacije.

Lahko tudi obiščete in se pridružite Dogodku na Facebooku, na ta način lahko pridobite opomnike za meditacije!

Vodene meditacije so na voljo v mnogih jezikih

OBVESTILO: OB NEDELJAH—to meditacijo izvajamo ob 17:30 uri, po tedenski meditaciji Povzdignjenja

Prosimo ne pozabite, če se lahko danes pridružite samo ENI  množični meditaciji (ali tedenski), je tedenska meditacija Povzdignjenja ob 17:00 uri po UTC času najpomembnejša izmed vseh.

Za urnik meditacij, s pomočjo katerega boste našli VAŠ časovni pas in povezave do vodenih meditacij, prosimo obiščite stran Aktualnih meditacij: 


Opombe prevajalke:

1 zmajeve črte ali energetske linije – (ang. ley lines) Energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

Komentarji