Zadnje novice o meditacijah ob super modri polni Luni in Luninem mrku ob 14:11 uri

Medtem, ko imamo še vedno črni alarm in ko je Izida Astara zapustila fizično raven, bodo meditacije ob super polni modri Luni in Luninem mrku zelo zanimive in so lahko pomembni koraki naproti Dogodku.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/01/sirite-po-internetu-super-polna-modra.htmlAbsolutno razumemo, da je veliko razlogov za skrb, vendar bomo s tem šli na roko samo kriminalni kabali1, ki nas želi ohraniti boječe ter nas zadržati v nižjih vibracijah. To tudi ne bi bilo dobrodejno za človeštvo.  

Navsezadnje bo nasilje vodilo le še do več nasilja in nas NE bo pripeljalo do zaključka dualnosti.

http://sl.prepareforchange.net/2017/07/24/vrnitev-k-svetlobi/

Zato so nam posredovali, da moramo med meditacijami osredotočiti svoje energije na podporo in poskrbeti, da so v to vključeni vsi, še posebno duhovni voditelji vseh dušnih kolektivov, prisotnih v vesolju, kot sta Mojzes, Jezus, Mohamed in vsi duhovni učitelji, s katerimi smo morebiti povezani.''Ne sodite samih sebe in drugih ter se osredotočite
na ljubezen in svetlobo, ki sta znotraj vseh.''

Pomembno je tudi vključiti voditelje temnih skupin. Enkrat, ko bodo (temne duše) vsi resonirali z idejo, da so En kolektiv namesto izločene, oddvojene povezave – samo takrat bodo lahko vklopljeni v resnico tega, kaj se dogaja v njihovi realnosti in reformirani ali poraženi.

Res je, da mora odpuščanje nastopiti po naravni poti in prostovoljno. Na naših poteh smo vsi na različnih mestih zaradi tega, s čimer se soočamo. En vidik odpuščanja je biti na sveti nevtralni poziciji. To je mesto, koder v naših srcih ohranjamo prostor za te večje ostudnosti, katerim bomo po Dogodku lahko popolnoma odpustili v najvišji meri. Pomembno je tudi razumeti, da do odpuščanja obstaja niz stopnic. Dokler smo na poti doseganja odpuščanja in brezpogojne ljubezni, eksponentno prispevamo polju pozitivne resonance, ki pomaga/ustvarja preboj.    
Sledeča mantra je morda lahko težko sprejemljiva za nekatere ljudi, vendar je lahko zelo koristna pri ohranjanju stanja višjih vibracij, če želimo pričeti sprejemati, da so Temne Sile in mi vsi del Vira. 


Mantra brezpogojne Ljubezni

Priznavam in potrjujem, da trenutna situacija, ki jo povzročajo Temne Sile, ni naravna – to je naključnost, ki jo je povzročil veliki razdvoj.

JAZ SEM sedaj v procesu odpuščanja vsem vpletenim.

JAZ sedaj z odpuščanjem ustvarjam prostor v svojem srcu, da bom lahko jasno izžareval/-a brezpogojno Ljubezen.  

JAZ s pomočjo Vira JAZ SEM pretvarjam svojo zavest dualnosti v zavest Enotnosti.  

JAZ SEM hvaležen/-a za zmožnost sprostitve in nadkriljenja vsega, kar ne služi več moji duši in človeštvu.

JAZ višam svoje vibracije, da bi ustvaril/-a novo zavest Božanske Ljubezni in Odpuščanja samemu/-i sebi in drugim.


Če želite, lahko to mantro izgovorite pred ali po meditacijah ob polni Luni in Luninem mrku ali pa kadarkoli v prihodnosti. To bomo morda v bodoče množično naredili skupaj, vendar to mantro in njeno načelo vidimo bolj kot del osebnega razvoja, saj je lahko sprejemanje članov kriminalne kabale kot del Enega težka in kontroverzna tema.

O naključnosti lahko izveste več v tem izvrstnem članku, katerega avtor je Untwine:

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2015/02/contingency.html

Več lahko izveste tudi o sledeči pesmi, ki jo je Izida Astara pela z ljudmi med Cobrinimi konferencami:
Mi smo Eno

Ti si v meni

Ob vsakem koraku si tam

Vsak moj dih si delimo

Mi smo eno

https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/01/isis-astara-goddess-call.html 


Danes lahko izvajate kar nekaj meditacij.

Meditacija ob maksimalnem Luninem mrku, ki jo predlaga Sword ob 14:29 uri

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2018/01/3101-eclipse-meditation.html 

                                       

Sinhronizirano Osredotočanje Pozornost ob Polni Luni, ki jo predlaga Heart Math v četrtek, 01. 02. 2018 on 05:00 uri

https://www.heartmath.org/gci/care-focus/current/ 

Kot tudi Preklic Pogodb 31. 01. 2018 ob 14:29 uri, ki jo predlaga ekipa tega bloga.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/01/preklic-pogodb-ob-trenutku-luninega.html

“V imenu JAZ SEM ki SEM, v imenu prisotnosti svoje božanske duše, ki sem jaz, v imenu vseh povzdignjenih2 bitij luči, v imenu Galaktične Konfederacije, v imenu Galaktičnega centra, odrejam in zapovedujem preklic in izničenje vseh svojih preteklih, sedanjih in prihodnjih pogodb ter sporazumov, ki so bili sprejeti med katerimkoli delom mojega bitja in silami teme. Vse te pogodbe ter sporazumi, kot tudi vse njihove posledice, so sedaj popolnoma izbrisani iz moje realnosti. Jaz sem zdaj svoboden/-a, prav tako je iz mojega celotnega bitja izbrisana tudi vsa karma.
Jaz sem svobodno suvereno bitje svetlobe, zdaj in za večno.
Tako naj bo in tako je.
...vaše ime...

Tu je dogodek na Facebooku za preklic pogodb:

https://www.facebook.com/events/744250475747666

In glavni dogodek na Facebooku za našo meditacijo ob super polni modri Luni in Luninem mrku:

https://www.facebook.com/events/194297324648593/

Ker sta čas razveljavljanja pogodb in meditacije, ki jo predlaga Sword, ob istem času prosimo, da uporabite svoje notranje vodenje pri tem katero izvajati, če ju seveda želite.

Prav tako bi ob koncu teh meditacij in razveljavljanju pogodb tudi predlagali, da na glas ali pa v mislih preberete sledečo deklaracijo Galaktičnega kodeksa, s katero bomo podprli operacijo sil Luči, imenovano Operacija Mjolnir3, ki je posebna operacija za implementacijo Galaktičnega Kodeksa znotraj karantene Zemlja.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/01/operation-mjolnir.html


Ob koncu naprošamo tudi, da se udeležite drugega zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti4 in Zdravilnimi Zvezdnimi Žarki danes, 31. 01. 2018 ob 15:00 uri.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/01/mesecno-zdravljenje-na-daljavo-z.html


Boginja želi mir in mir bo!Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
3 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele… Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.
4 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji