Zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki ter meditacije ob polni Luni


Pripravimo se na Spremembo – Mednarodna Skupina Zlate Dobe bo v sodelovanju s Pripravimo se na Spremembo – Japonska 14. in 15. dan vsakega lunarnega meseca priskrbela zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti1 in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki v pomoč vsem ljudem sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjamo brezplačno.

Zdravilci z vsega sveta, vključno z Japonske, Malezije, Kitajske, Tajvana, Hong Konga, itd., ki so kvalificirani v iniciaciji 2. stopnje in prakticirajo Cobrinih 13. žarkov… se bodo posvetili razvoju v nosilce SVETLOBE in vsem prenašali te božanske zdravilne žarke.Tu je povezava do NOVEGA kanala Mednarodne skupine Zlate dobe na Youtubu:  


24. (petek) in 25. (sobota) avgusta bosta ob sledečih časih potekala dva zdravljenja na daljavo:  

Prvi dan: 24. 08. 2018 od 16:00 do 16:30 ure. Povezava: https://youtu.be/ZG-l5UEQaG

Drugi dan: 25. 08. 2018 od 16:00 do 16:30 ure. Povezava: https://youtu.be/5HEQsxruapM

Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek na Facebooku: 


V nedeljo, 26. 08. 2018 bomo imeli tudi meditacijo ob polni Luni ob 16:45 uri.  


Vodena meditacija v slovenščini: Vodene meditacije v ostalih jezikih so na voljo na sledečem seznamu predvajanj, ki ga je ustvaril Smaly7: 


Tu je tu je dogodek na Facebooku za to meditacijo: Ob točnem času polne Lune v nedeljo, 26. 08. 2018 ob 13:56 uri, bo nastopila tudi meditacija Miru za Sirijo. 

Več informacij: 


Tu je povezava do dogodka na Facebooku: 


Vodena meditacija v slovenščini:Vodene meditacije v ostalih jezikih so na voljo tukaj: 


Čas izvajanja meditacije po različnih krajih sveta:
Zmaga Luči!


Opomba prevajalke:
1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji