Meditacija Ključ do Svobode – vsako nedeljo ob 17:00 uri

Popravek: Čas izvajanja meditacije Ključ do Svobode se je spremenil, izvajali jo bomo vsako nedeljo ob 17:00 uri. Ta meditacija bo zamenjala meditacijo Preboja in tudi nedeljsko tedensko meditacijo Povzdignjenja1. Meditacijo za nujne primere bomo zato ob nedeljah prestavili na 16:00 uro. Opravičujemo se za kakršnokoli nerazumevanje. Nadaljnje spremembe glede urnika meditacij bodo objavljene ta teden.

Sile Luči so nas prosile, naj nadaljujemo z meditacijo Ključ do Svobode, zato jo bomo izvajali vsako nedeljo ob 17:00 uri.
Lahko se pridružite dogodku na Facebooku:


Sveže novice o Meditaciji Ključ do Svobode so na voljo na spodnji povezavi:Več podrobnosti, vključno z vodenimi videi, je na voljo tukaj: 


ali tukaj: Spodnja povezava vas vodi do interaktivnega orodja:


Tu je seznam predvajanj vodenih zvočnih meditacij, ki jih je ustvaril Smaly7:

https://goo.gl/z4UBNT
Tu je povezava do vodene meditacije v slovenščini:
Tu so navodila:

(Predlagani čas meditiranja je 15 minut)
1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.
2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet delci ter za sprožitev Dogodka.
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis3 ozvezdju Oriona4), zatem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje.
 4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.
5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.
6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci5. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo6 in nevtralizira vso entropijo. 
7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.Če želite, si tu lahko preberete več o Belem Ognju AN:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/05/white-fire-of-an.html

Tu je seznam predvajanj promocijskih videov, ki jih je ustvaril Smaly7:


https://goo.gl/Er9z4n

Tu je promocijski video v slovenščini:


Fizične skupinske meditacije lahko vsakemu članu skupine priskrbijo energetsko podporo in zaščito ter okrepijo našo podporo silam Luči. 


Če načrtujete skupinsko meditacijo ter če že imate vsaj tri ljudi, ki so se vam pripravljeni pridružiti, lahko posredujete kontaktni elektronski naslov vaše skupine ter mesto, koder se želite sestati, na welovemassmeditation@gmail.com.

 
Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije. 
Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.
Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.


Komentarji