Zadnji opomnik za meditacijo ''Ključ do Svobode'' v soboto, 11. 08. 2018 ob 11:11 uri

Kot vas veliko že ve, bomo v soboto, 11. 08. 2018 ob 11:11 uri, imeli pomembno meditacijo.

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/07/sirite-po-internetu-meditacija-kljuc-do.html 

http://2012portal.blogspot.com/2018/07/make-this-viral-key-to-freedom.html

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/08/sveze-novice-o-meditaciji-kljuc-do.html  

http://2012portal.blogspot.com/2018/08/key-to-freedom-meditation-update.html 

Kot že samo ime nakazuje, je ta meditacija ključni korak naprej h končni osvoboditvi tega planeta.

Sile Luči se bodo med to meditacijo osredotočile na Novayo Zemlyo (Novo Zemljo, o.p.).Če lahko zberemo več kot 144.000 ljudi ter tako dosegli kritično število sodelujočih, ki bodo istočasno izvajali to meditacijo, bodo sile Luči lahko ozemljile energijo Svetlobe na površju planeta in razrešile zastoj med silami Luči in silami teme.  

Energija Svetlobe bo stekla navzdol iz astralnih, eteričnih in plazemskih ravni, ter se na koncu zasidrala na fizični ravni in osvobodila človeštvo.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/08/spirit-over-matter.html

Torej, če se lahko, se nam prosimo pridružite in delite to meditacijo po internetu.

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=KEY+TO+FREEDOM&iso=20180811T111111&p1=195&am=15

Tu so navodila te meditacije:

(Predlagani čas meditiranja je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet1 delci ter za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis3 ozvezdju Oriona4), zatem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje.4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo5 in nevtralizira vso entropijo.

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.

 
Za to meditacijo je na voljo veliko pripomočkov.

Vse vodene zvočne meditacije in promocijski videi so na voljo na vrhu te objave:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/meditacija-kljuc-do-svobode-ob-soncevem.html

Tu je neposredna povezava do vseh vodenih zvočnih meditacij na Youtubu:

https://goo.gl/z4UBNT 

kot tudi do mp3 verzij vseh vodenih zvočnih meditacij, ki so na voljo za prenos:

https://we.tl/xN889U3sVo

Če ste tako vodeni, lahko delite tudi ta letak:

https://www.scribd.com/document/385607602/Solar-Eclipse-Meditaion-PDF

ali pa se pridružite fizičnim skupinam, ki bodo v vaši okolici izvajale to meditacijo.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/fizicne-skupine-za-meditacijo-kljuc-do.html

Za to meditacijo je tukaj na voljo tudi nekaj lepih vizualizacij, ki vam lahko pomagajo med meditacijo:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/08/06/You-Want-Freedom-Join-The-144k-To-Win-The-Gridwars-Aug-11-Mass-Meditation-WATCH-The-Countdown

 
Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti)
2 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije. 
3 Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.
4 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji