Sveže novice o meditaciji za nujne primere in meditacija ob odprtju portala Levjih vrat v sredo, 08. 08. 2018

Ta članek vsebuje sveže novice o sledečih temah v okviru meditacije za nujne primere:

  • Potres ob obali indonezijskega otoka Lombok
  • Kalifornijski požari
  • Zaščita za očeta ter očima Coreya Gooda
Ter oznanilo za meditacijo ob odprtju portala Levjih vrat v sredo, 08. 08. 2018


Potres ob obali indonezijskega otoka Lombok

05. 08. 2018 ob 11:46 uri po UTC času, je obalo indonezijskega otoka Lombok prizadel potres z magnitudo 6,9 ter ubil skoraj 100 ljudi. Indonezijske oblasti skušajo koordinirati reševalne akcije za prebivalce in turiste.


Toda v nekaterih predelih ni elektrike in komunikacij, podrt most onemogoča dostop do območij okoli epicentra na severu, prav tako pa preglavice povzročajo tudi zemeljski plazovi, povrhu vsega pa primanjkuje tudi opreme za učinkovito odstranjevanje ovir do epicentra.   


Med meditacijo za nujne primere lahko ljudem, ki jih je potres prizadel, pošljemo našo energetsko podporo tako, da si predstavljamo, kako se reševalne akcije odvijajo čim bolj gladko ter kako ljudje prejmejo nujno potrebno medicinsko pomoč, hrano in logistično podporo, zato da lahko lokalni prebivalci začnejo z obnovami svojih skupnosti kolikor hitro je to le mogoče.   
Kalifornijski požari

Od sredine julija naprej v Kaliforniji divjajo številni požari.  

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/07/sveze-novice-o-meditaciji-za-nujne_26.html

Prejšnji vikend so se ti požari le še bolj razbesneli zaradi vročega vremena in suše. Še posebej dramatično se je požar razširil na območju Mendocino in požgal skoraj 93.077 hektarov, kar se je po velikosti skoraj podvojilo.

https://www.theguardian.com/world/2018/aug/05/california-wildfires-why-are-they-so-intense-and-what-can-be-done

https://edition.cnn.com/2018/08/06/us/california-fires/index.html


Na spodnji povezavi se nahaja interaktivna karta požarov. Rdeči požari so aktivni, črni požari pa obvladovani. https://heavy.com/news/2018/08/california-fire-map-near-me-august-6/ 

Med meditacijo za nujne primere si lahko predstavljamo, kako te požare spravijo pod nadzor ter jih omejijo.


Zaščita za očeta ter očima Coreya Gooda

Zgodaj danes je Corey Goode na Facebooku prosil za zaščito in zdravljenje za njegovega očeta ter očima. Njegov oče je v bolnišnični negi, nujna operacija za njegovega očima pa na žalost ni šla načrtih.  

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=888895371306597&id=471648406364631


Zato prosimo, če ste tako vodeni, pošljite obema energetsko podporo.

Če želite, lahko katerokoli izmed prej omenjenih situacij vključite v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html


Meditacija ob odprtju portala Levjih vrat v sredo, 08. 08. 2018

08. 08. 2018 je datum odprtja portala Levjih vrat.

http://foreverconscious.com/lionsgate-portal-august-2018

Ob letošnjem odprtju portala Levjih vrat bosta na nebu plesala Venera in Mars, Venera bo v znaku Tehtnice, Mars pa v Vodnarju, zato se bo energija portala Levjih vrat zaradi tega okrepila. Ta energija lahko v naša življenja prinese mir in harmonijo. Med to fazo odprtja portala Levjih vrat je notranje ravnovesje ključ, prav tako pa je ključ tudi sočutje do vseh bitij, ki po vsem planetu prehajajo v bolj miroljubno stanje obstoja.  


 Ob odprtju portala Levjih vrat lahko ob kateremkoli času dneva izvajate meditacijo, ki je opisana na spodnji povezavi:

http://www.thegoldenagegoddess.com/2018/07/lions-gate-august-8-2018-anchoring.html

Navodila:

1. Vdihnite Svetlobo iz vaše prisotnosti Jaz Sem, ter izdihnite Svetlobo iz vašega srca. 

 2. Predstavljajte si, kako vaš Višji Jaz, vaša prisotnost Jaz Sem, sidra električni belo-modri žarek čistosti iz srca Sirija1, od koder prihaja čista svetloba Vira. 

3. Predstavljajte si, kako vsi templji Boginje na eterični ravni okoli planeta in našega Sončnega sistema, na naš planet sidrajo čisto Svetlobo Vira. 

4. Predstavljajte si, kako vsa bitja na planetu prejmejo to čisto Svetlobo Vira ter izžarevajo Svetlobo svoje prisotnosti Jaz Sem.  

5. Predstavljajte si pozitivne povezave z vsemi višjimi bitji Svetlobe preko vašega Višjega Jaz: z Liranci, Venerani, Sirijčani, ter z vsemi plejadskimi matičnimi ladjami, ki podpirajo proces Povzdignjenja2 in zagotavljajo, da se vsako bitje nahaja v svojem lastnem prostoru zavesti Jaz Sem ter da vsi najdejo neokrnjeno pot svojo Duše.    

6. Predstavljajte si, kako mavrična Svetloba Boginje in čista božanska Svetloba Vira tečeta po vsem planetarnem omrežju ter sidrata mir, modrost, ljubezen, voljo čistega božanskega Vira ter božansko notranje ravnovesje.   

Boginja želi mir, modrost, ljubezen, voljo čistega božanskega Vira ter božansko notranje ravnovesje. 

Tako bo in tako je. 


Ta meditacija bo prav tako tudi dobra priprava na meditacijo ''Ključ do Svobode'' v soboto, 11. 11. 2018.  

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/meditacija-kljuc-do-svobode-ob-soncevem.html


Zmaga Luči!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.
Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Sirij  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji